Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

0
821

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, eller bare Shakira er en colombiansk låtskriver, plateprodusent, danser og popsanger som de siste 12 årene har vært gift med den 10 år yngre spanske fotballstjernen Gerard Pique.

45 år gamle Shakira og Pique har bodd sammen i årevis, men de er gift. – Nå har Suzy Cortez, bedre kjent som Miss BoomBum både kastet bensin på ryktene om at de to går fra hverandre og samtidig sikret seg flere, mange flere følgere på Instagram som setter pris på en flott rompe.

LES: Spansk media: Arsenal på handletur hos Barcelona

De fleste skjønner ikke hvordan Pique kan velge noen andre når han er sammen med Shakira, men det er før de har sett bildene av Miss BoomBum.

Det er flere indikasjoner som vil bevise det faktum at Shakira og Pique går gjennom en kjærlighetskrise. En av de mest latente er den som ble delt av journalistene Laura Fa og Lorena Vázquez fra El Periódico da de rapporterte at Barcelona forsvareren var utro mot artisten, som han har to barn med.

LES: Høyt spill i Barcelona!

Hva sa Mis BumBum om Pique?
32 år Miss BumBum, som faktisk både kan skrive og lese avslørte detaljer om hvordan hun møtte Pique, og nevnte til og med at hun mottok meldinger fra fotballspilleren der han ba henne om mål om størrelsen på en av kroppsdelene hennes.

Cortez bestemte seg for ikke å tie og sier at noen av meldingene var langt over streken.

«Han var den som sendte meg de mest direkte meldingene. De eneste Barcelona-spillerne som aldri sendte meg noe var Messi og Coutinho. De er gode ektemenn og de respekterer konene sine mye. Shakira fortjente ikke dette,» sa Cortez til El Diario NY.

Pique stilte frøken BumBum frekke forslag.

«Jeg var venn med den tidligere Barcelona-presidenten Sandro Rosell. Da Pique fant ut det, ba han om nummeret mitt på den tiden og sendte meg en melding. Da jeg kom tilbake til Brasil sendte han meg rett til Instagramen min, som ble slettet hver dag , spør meg når jeg ville returnere til Europa og spurte meg alltid hvor stor baken min var og sa at han var sjalu på hyllestene mine til Messi,» sa brasilianeren.

«Jeg har aldri sagt dette av respekt for Shakira, men nå skal jeg fortelle deg alt jeg vet og har skjedd med meg,» la brasilianeren til.