Eksen til Ronaldo deler intim fotobok

0
1147
Desirée Cordero

Nå som all fotball er innstilt i Italia må interessen ledes i andre retninger. – Italienske medier har økt sin interesse for kjærestene til fotballspillerne, en som i det siste har utmerket seg med å være gavmild på seg selv er Desirée Cordero den nåværende kjæresten til Lazio spiss Joaquín Correa.

Joaquín Correa som denne sesongen har blitt en av de store heltene i Seria A, må utenfor banen må han dele oppmerksomheten med kjæresten Desirée Cordero.

Les: Dolly Parton vil tilbake på førstesiden av Playboy: «Puppene er de samme»

Den tidligere Miss Universe-deltakeren fra 2014 har fortsatt suksessen og lever nå som en privilegert modell og som kjæreste til fotballstjerner.

Les på Sporten: Dortmund slipper Jadon Sancho

Se dette innlegget på Instagram

1, 2, 3 … Action 📸 @bymannyroman

Et innlegg delt av Desire (@desirecordero)

Hun har nettopp gitt ut en fotobok som også kan sees på Instagram-profilen hennes (over). På sportsavisen Gazzetta dello Sports skal selvsagt analysere dette også og beskriver «fotoboken» som fantastisk.

26 år gamle Cordero har tidligere vært sammen med Cristiano Ronaldo, men de slo opp i 2016.

Hun kastet seg deretter over den høye argentinske spissen, som har fått noen kamper for landslaget, men han når selvfølgelig ikke nivået til eks-kjæresten hennes på fotballbanen. Selv om han i desember var med på å vinne den italienske Super Cupen over Ronaldos Juventus.

Les på F7: Tjente ikke nok, nå vasker hun naken

All sport er avlyst i Italia til 3 april. 

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Como pez en el agua 🐬💙 #nofilter #exuma #paradise

Et innlegg delt av Desire (@desirecordero)