Lager serie om (forretnings) livet til Mark Wahlberg

0
913

Det begynner heldigvis å bli lenge siden Mark Wahlberg og lillebror Donnie Wahlberg startet prototypen på et boyband, New Kids on the Block. – Lillebror er fast skuespiller i suksessserien Blue Blods og storebror Mark er både film og tv stjerne.

Mark Wahlberg lever ikke bare av å være skuespiller, han er en meget dyktig forretningsmann som har bygget opp et imperium. – Ifølge Forbes er han verdt ca 3 milliarder kroner.

Les: Norsk TV har mye å lære av Cristina Pedroche

Nå blir hans liv som forretningsmann en realityserie i åtte deler på HBO, noe han sikker også tjener penger på: «Vi kommer til å vise toppene og dalene, suksess og flopp. Vi løfter på teppet og forhåpentligvis er dette en mulighet til å inspirere andre entreprenører»

Mark Wahlberg har figurert i mange roller i løpet av karrièren, han har vært skuespiller, artist, rapper, produsent, modell og forretningsmann.

Wahlberg eier eksempelvis en hamburgerrestaurant-kjede, kalt Wahlburgers

I en uttalelse fra HBO avsløres flere detaljer, som at «hver episode følger Wahlberg og det voksende forretnings-nettverket hans». Det omfatter alt fra klær, kosttilskudd samt film- og TV-produksjon.

Serien får tittelen «Wahl Street»

For bare noen dager siden kunne vi se Mark Wahlberg sin nye purk/skurk TV film på Netflix.

Les på Sporten: Pogba og Fernandes – Premier Leagues nye superduo

Det er ikke første gang Wahlbergs liv har gitt næring til TV-bransjen. Fra 2004 til 2011 kunne vi følge TV-serien «Entourage» som var løst basert på Wahlbergs egne opplevelser, hans vennegjeng og møtet deres med Hollywood.