En gigantisk flopp

0
1342
Emilia Clarke og Peter Dinklage (Foto av Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO)

Det som omtales som lineær tv får nok et skudd for bauen, når selv et hav av de største stjernene i verden ikke klarer å tiltrekke seg tv seere skjønner man at noe er fryktelig galt.

TV-seere i USA gadd i stor grad ikke å se på årets Emmy Award-show fra Los Angeles, de største tv stjerne var der for å motta priser i det som er årets største festdag for TV.

Les: Hvorfor heter Juventus «Piemonte Calcio» i FIFA 2020?

Seertallet for årets show, som ble vist på TV søndag kveld, var bare 6,9 millioner amerikanske TV-seere. Det er det laveste seertallet på Emmy Award i historien i henhold til Nielsens rangering, som i dag ga ut tallene.

Seertallet falt faktisk med hele 32 prosent i forhold til fjorårets Emmy-show som ble sett av 10,2 millioner mennesker i USA. – Også i fjor var seertallet det dårligste i historien. Men nå er tallet 32 ​​prosent dårligere.

Det var Fox TV som sendte årets Emmy-show. De beste prisene gikk til den populære TV-serien ‘Game of Thrones’ og til den britiske komedieserien ‘Fleabag’.Les: Ny streaming-tjeneste «Peacock» lager reboot av Battlestar Galactica

Den tre timer lange sendingen ble sendt uten en vert for å dirigere løgnene og sette litt farge og humor på programmet. Og Emmy-showet hadde stiv konkurranse fra NBC som sendte «Sunday Night Football.»

De siste årene har det skjedd en utvikling der de store Award-showene blir sviktet av TV-seerne. Imidlertid var det et eneste unntak med Oscar-showet i februar, som steg 10 prosent og hadde 29,6 millioner seere.