Enda en remake, denne gangen «Face/Off»

0
1007
Vanskelig å vite hvem som er snill og hvem som er slem

Jeg var en av de som satt i kinosalen i 1997 og så John Woos sin actiontriller «Face/Off og tenkte «What the f.ck». Det hele starter som en forholdsvis normal story med en FBI agent og en skurk som er skikkelig slem.  

John Travolta og Nicolas Cage var de to som byttet fjes (utrolig filmtriks) i den kommende reeboten blir det trolig nye skuespillere, men hvem det blir er foreløpig uvisst.

Man kan lure på om dette er nødvendig film, men den tjente mye penger da og gjør det sikkert igjen nå.

Les: Hadde det ikke vært for videoen ville jeg ikke trodd det var mulig

Oren Uziel («22 Jump Street») har tatt på seg manusjobben, og Neal Moritz og David Permut står for produksjonen. Det skriver Deadline.

For deg som ikke husker originalen: John Travolta spiller FBI-agenten Sean Archer, som er besatt av å fakke den morderiske sosiopaten Castor Troy (Nicolas Cage), som har tatt livet av sønnen hans. Under flukten skader morderen seg og faller i koma, bare minutter etter å ha avslørt at en armert biologisk bombe, stor nok til å utslette hele San Francisco, er plassert på et hemmelig sted. I et desperat forsøk på å redde situasjonen, gjennomgår Archer plastisk ansikts-kirurgi som utstyrer ham med morderens ansikt(!!). En knakende god plan, helt til morderen våkner fra luren og går for samme strategi…

Les på Sporten: Mohammed Fellah er tilbake!

Filmen var en av de ti filmene i 1997 som spilte inn mest penger, 245 millioner dollar globalt, og endte opp som Woos mest innbringende noensinne.

Nyinnspillingen har så langt ikke fått premieredato.