Fantastisk tiltak: Har lansert «drive in strip»

0
1126

Det blir enklere å opprettholde en «just look, dont tuuch» politikk for Stripklubben Lucky Devil Lounge nå enn normalt.

For å overleve har strippeklubben corona-reglene startet med take away levert med strippere og drive through.

Les: Neymars mor kaster ut sin 22 år gamle kjæreste

Lucky Devil Lounge i Portland, Oregon, har introdusert et ‘drive through’ telt som kan ligne det som er satt opp mange steder i USA for å teste for corona-virus, men stedet for sykepleiere med verneutstyr og prøvesett, inneholder teltet to scener der lettkledde kvinner sniker seg rundt stripperstangen, Med munnbind selvsagt, men uten truse.

At Lucky Devil Lounge endte opp med å ha et stripet coronatelt skyldes litt tilfeldigheter, forklarer eier Shon Boulden .

Klubben kastet seg over take-away-mat for å holde virksomheten i gang når du nå ikke kunne invitere folk inne til stripe og mat fra restauranten på stedet. Siden den vanlige utsikten i restauranten ikke kunne tilbys, påvirket det imidlertid omsetningen alvorlig.

Les: ESPN: Manchester United går for full pakke

Begynte som en vits
Det fikk Shon Boulden til å lage et Twitter-innlegg som var ment som en vits, men endte med å bli en realitet.

«Jeg gikk på Twitter og skrev ‘hei, vi holder kjøkkenet åpent, vi vil prøve å beholde staben vår’, og som en vits skrev jeg at vi ville sendt toppløse dansere ut på døra med mat og kalt det ‘Boober’ ( i stedet for Uber, som står for store deler av USA tar bort levering, red.anm., og jeg sendte den ut», forklarer Shon Boulders, som var veldig overrasket over reaksjonene.

Les på F7: 93 år gammel kvinne: “Jeg trenger mer øl”

Da jeg våknet dagen etter og sjekket Twitter, var den delt 150 ganger, og den hadde mer eller mindre gått viralt over natten, og plutselig kom det opp et lys for meg. Jeg tenkte at «vi burde nok gjøre dette,».

Når det er sagt, så gjort, og det er derfor folk i Portland nå kan kjøre gjennom stripen når de henter mat fra Lucky Devil Lounge, eller de kan få maten levert av strippere.