«FIFA 20 Pro-Clubs» lar deg tilpasse din virtuelle spiller som aldri før

0
1211

EA Sports har kunngjort en rekke nye oppdateringer i forkant av den kommende lanseringen av FIFA 20. – Fra den svært etterlengtede VOLTA-spillmodusen til helt nye driblingsmetoder og kontrollert takling er spillet satt til å være fullpakket med nye funksjoner når spillet slippes 27. september 2019.

EA Sports skal ha tatt til seg kritikken fra i år om at det har vært for liten forskjell mellom FIFA 18 og FIFA 19.

EA delt detaljer om årets oppdateringer for Pro Clubs, en spillmodus som lar deg spille med din helt egen virtuelle karakter.

Les: Arsenal lurer fortsatt på hvordan Dennis Bergkamp fikk til dette for 17 år siden

Ifølge de som lager spillet, er FIFA Pro Clubs en «ekte representasjon av online fotball».

Men fra mine personlige erfaringer er det mest morsomme aspektet av denne populære spillmodusen å tilpasse din virtuelle karakter med urealistiske frisyrer og morsomme navn.

EA Sports har tydelig lyttet til samfunnet, og tilbyr økt mulighetene drastisk for din Pro i årets utgave.

Les på Sporten: David Beckham henter genial spiss, vi applauderer!

På nettstedets Pitch Notes-seksjon har de dykket ned i noen av årets endringer.

«Å lage din Virtual Pro er en stor del av Pro Clubs-opplevelsen, og vi vet hvor viktig det er for deg å ha så mange alternativer som mulig når det gjelder å tilpasse og kontrollere proffene dine i spillet.»

«For FIFA 20 introduserer vi et nytt Avatar-system som erstatter spillerstilling gjennom hele spillet – inkludert Pro Clubs.

«Denne funksjonen vil gi nye måter å utforme Virtual Pro’s visuelle egenskaper via et forbedret 4-kvadrantakse-morfingsverktøy, som ikke bare lar deg morfe og definere hver ansiktfunksjon etter din smak, men også til å gå lenger enn noen gang med ekstra morfingalternativer og hudfarger.»

Du går glipp av mye fotball hvis ikke du følger med på Sporten!

EA har også lagt til følgende stillinger til Pro Clubs etter tilbakemeldinger fra samfunnet, noe som gir deg «mer kontroll over måten du utvikler spillet ditt på banen.»

LF / RF-
LW / RW
RWB / LWB
Disse nylig tilførte stillingene er også ledsaget av et revitalisert spillerprogresjonssystem i FIFA 20, der valg mellom forskjellige posisjoner, høyder og vekter nå vil ha en dypere innvirkning på hvordan din Virtual Pro beveger seg og føles, med disse valgene som påvirker alle dine Pro’s fysiske egenskaper.

Utholdenhet har også blitt gjennomgått, og vi har innstilt verdiene for å skape et risiko kontra belønningssystem – hvis du investerer i utholdenhet og tempo, vil du ofre andre attributter for din spiller (proff).