Jack Black og Jack White har laget musikk sammen

0
1224
Jack Black og Jack White teaser ny musikk sammen

Det er to motsetninger som nå møtes, ikke bare i navn, men også i hvordan de utøver sin kunst. -Mens Jack Black er kjent for å mikse opp det meste med å være komiker, musiker og skuespiller, er Jack White,kjent fra White Stripes og The Raconteurs en seriøs musiker tvers igjennom. Likevel samarbeidet som nå promoteres heftig «makes sense».

Jack White, kjent fra White Stripes og The Raconteurs, hadde nylig besøk i Third Man Records i Nashville av Jack Black sitt band Tenacious D i sitt ettertraktede studio Third Man Records i Nashville. Senere tok han de med seg hjem til sitt eget private studio i villaen sin.

Les: Suksess i USA for den «norske» skrekkfilmen «Scary Stories to Tell in the Dark»

Der ble det snekret sammen og spilt inn en låt. Det endelige resultatet er ikke kjent eller tilgjengelig enda, og det er uvisst om Jack White bidro som musiker eller bare produsent.

Navnemessig vil det være vanskelig å finne et bedre samarbeid enn Jack White og Jack Black. De to navnebrødrene er fargefattige i navnet, men definitivt fargerike som personer. Jack Black selv lanserer et mulig navn på samarbeidet, nemlig det åpenbare Jack Gray.

Les på Sporten: Bekreftet: Bodø/Glimt-spiller hopper av gullkampen og skifter klubb

Tar oss med bak scenen
I en video Jack Black publiserte nylig får vi bli med han og Tenacious D både bak og på scenen, i tillegg til det omtalte besøket i Nashville hos Jack White. Videoen er på et drøyt kvarter, men du får se en hel del som normalt ikke når ut til fansen.