«Filmen er ikke bare god, den er fantastisk»

0
902
James Bond

Det er mulig noe av den fantastiske omtalen den nye James Bond filmen har fått i England helger sammen med hvor lenge vi, og da tenker jeg på det store viet, har gått og gledet oss.

James Bond «No Time to Die» er den siste i rekken av fem for Daniel Craig som har rukket på bli 53 år gammel. – Hans første film som Agent 007 var Casino Royale som kom i 2005.

Les: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

Vi har ikke sett filmen enda, den har først premiere på torsdag, så det betyr at vi må lene oss på de som har sett den. – Likevel ved bare å ha sett trailere, bilder og forventningsfulle innslag i flere år må vi si oss enige, filmen er knallbra!.

Fem stjerner fra  The Times , de skriver «Filmen er ikke bare god, den er fantastisk».  BBC er litt mer edruelige, men ikke i tvil om at Daniel Craig avslutter sin karriere som Agent 007 på topp.

Han er så til stede værende fra start til slutt – og han takker for seg på en utrolig måte»

Første gang vi planla å gå på James Bond film var 3.april 2020, men filmen som faktisk har flere scener (de med snø) spilt inn i Norge har latt vente på seg helt frem til 1.oktober, vi vet alle hvorfor.

The Guardian beskriver «No time to Die» som «episk», de var også tilstede ved den røde løperen på premieren i London.

 The Telegraph skriver: «Vi har ventet på deg en god stund nå Mr, Bond – og det er en stor glede å ha deg tilbake igjen»

James Bond «No Time to Die» har satt verdensrekord!, med 2 timer og 43 minutter der den tidenes lengste Bond.