Mitt navn er Klopp … Jürgen Klopp

0
564

Daniel Craig har spilt James Bond for femte og siste gang, men det kommer flere filmer! – Helt sikkert.

Spekulasjonene raser om hvem som er den neste, den tyske Liverpool manageren Jürgen Klopp har ikke engang vært på lista frem til nå!.

James Bond -skuespilleren Daniel Craig er en frittalende Liverpool -supporter, og i et nylig intervju sa han at fotballtrener Jürgen Klopp ville bli en god etterfølger i den klassiske rollen.

Les på Sporten: Leieoppholdet fra helvete er «avlyst» for Philip Zinckernagel


Klopp selv virker ikke like overbevist.

Med denne bildet ble Daniel Craig en superstjerne

«Når jeg går ut av vannet i badebukse, slår hele verden av TV -en»

På spørsmål om Craigs kommentarer på en pressekonferanse fredag, sa Klopp: «Takk for at du har disse fine ordene, men jeg ville vært en veldig dårlig James Bond! Hvis jeg gikk ut av vannet i badebukse, tror jeg det ville være øyeblikket hele verden ville slå seg av!

«Ikke noe problem, vi har alle jobbene våre å gjøre i livet. Han må redde verden, og jeg må hjelpe Liverpool innimellom.

«Som barn ønsket jeg å være James Bond, men det er lenge siden. I mellomtiden er jeg glad for å se ham gjøre det han gjør. Jeg var så heldig å møte Daniel Craig ved to anledninger, og jeg vil faktisk savne ham som James Bond .

«Men la oss se hvem som blir den neste, jeg kommer til å se disse filmene også. I hele mitt liv har jeg fulgt dem alle. Jeg tror for meg det begynte med Sean Connery og Roger Moore og alle disse gutta. De alle gjorde en veldig god jobb, og det er en flott historie, så jeg likte den alltid. «

Hvorfor snakket Craig om Klopp som neste Bond?
Mens han promoterte den nye Bond -filmen, ble Craig spurt av den tidligere Liverpool -stjernen Jamie Carragher om han trodde Klopp ville være en god kandidat til å spille spionen.

«Jeg mener jeg tilber ham, så ja,» sa skuespilleren.

Les: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

No Time To Die er forresten en fantastisk bra film!.

Les på Engelske Klubber: Mohammed Salahs siste store kontrakt