The Witcher er tilbake med sesong 2

0
656

Jeg må innrømme det var vanskelig å konsentrere seg om handlingen i den første sesongen av «The Witcher» på grunn av hvordan de hadde skrudd lyden på Henry Cavill.

Sesong en av ‘The Witcher’ var til tross for en unaturlig stemme en hit for Netflix, og sesong to er snart å finne på dine skjermer. – I sesong 2 møter vi Kristofer Hivju og vi kan glede alle med å informere om at han ikke har tatt skjegget. Og ikke bare det han har også fått noen enorme tenner.

Les: Mitt navn er Klopp … Jürgen Klopp

Netflix også har bekreftet at sesong tre allerede har startet produksjonen.

Netflix tilpasningen av Andrzej Sapkowskis romaner fortsetter med andre ord etter to års pause.

Basert på historien om Superman -skuespilleren Henry Cavill som Geralt of Rivia, fortsetter vi å følge reisen og se hvordan nye veier krysses mellom nåværende og nye medlemmer av rollebesetningen.

På det virtuelle arrangementet WitcherCon i juli 2021 bekreftet Netflix at det ikke vil være lenge å vente. ‘The Witcher’ sesong to kommer 17. desember 2021.

Rollelisten i ‘The Witcher’ sesong 2
Kjernen i rollebesetningen forblir den samme, og Henry Cavill beholder hovedrollen som Geralt of Rivia, mens Anya Chalotra og Freya Allan fortsetter som Yennefer fra Vengerberg og Ciri, Lion Cub of Cintra.

Andre store navn som fortsetter inkluderer Tom Canton som Filvandrel og Lars Mikkelsen som Stregobor.

Les på Sporten: Bayern München og Liverpool har funnet noe de liker i Salzburg

Stjernens nye ankomst er Kim Bodnia som Vesemir, mens andre nye stjerner inkluderer Kristofer Hivju som Nivellen, Adjoa Andoh som Nenneke, Liz Carr som Fenn, Simon Callow som Codringher, Graham McTavish som Dijkstra, Kevin Doyle som Ba’Lian og Chris Fulton som Rience, blant andre.