Flytter frem premieren på Taylor Swift-filmen på grunn av enorm interesse

0
985
Taylor Swift

Verdens desidert størte artist om dagen er Taylor Swift. Hun har 274 millioner følgere på Instagram, har solgt 114 millioner album og har mer enn 10 sanger som har fått over en milliard lyttinger på Spotify.

Nå som Taylor Swift har pakket kofferten og er klar for avreise har det kommet rapporter om at forhåndssalget til Eras-turneen har passert 100 millioner dollar. – (På norsk over en milliard)

Les: Har bestilt mer «Only Murders In The Building»

Turneen startet ut i Sør-Amerika, for så å ta turen til Australia og Asia. Taylor Swift lander i Europa til våren og spiller i Paris, 9, 10, 11 og 12 mai. – Det nærmeste hun kommer Norge er uten etter med tre konserter på Friends Arena i Stockholm.

Taylor Swift-filmen får tidligere premiere på grunn av stor pågang Premieren på «Taylor Swift – The Eras Tour» flyttes fram én dag i USA og Canada på grunn av stor pågang.

På sosiale medier skriver Taylor Swift hvor overrasket hun er: «Jeg kan egentlig ikke legge hodet rundt dette, men… Se hva du virkelig fikk meg til å gjøre: På grunn av enestående etterspørsel åpner vi for visninger av The Eras Tour Concert Film på TORSDAG i Amerika og Canada! Som i… I MORGEN. Vi legger også til flere visningstider fredag og gjennom helgen. Alle billetter vil være tilgjengelige innen kl 10 i morgen tidlig. Og den vises fra fredag i 90 land over hele verden. Jeg kan ikke takke deg nok for at du ønsket å se denne filmen som så levende fanger favoritteventyret mitt jeg noen gang har vært en del av: The Eras Tour. Og det beste er at det er et eventyr vi fortsatt er på sammen. 🫶 Sett deg i bilen nå…»

Les på Radiosporten: Ikke alle er enige i hvem som skal få årets Ballon d’Or

Filmen hadde opprinnelig premiere fredag 13. oktober, fordi 13 er Swifts yndlingstall.

På grunn av enestående stor pågang, åpner vi for tidligere visning av filmen torsdag i USA og Canada.

Hun sier at hun ikke klarer å fatte hvor stort det er blitt. Billettsalget åpner torsdag morgen lokal tid. Fredag er filmen tilgjengelig på kino i 90 land.

Les på Cinematango: Iconic director Anthony Hickox has died

Filmen er satt opp på en rekke norske kinoer fra fredag.