Will Smith har en plan for å gjenopplive sin karriere

0
1296
Will Smith

I et forsøk på å gjenopplive karrieren, planlegger Will Smith å returnere til musikkindustrien og til rappens verden.

Etter hendelsen på Oscar-utdelingen i 2022 da han slo Chris Rock, har det blitt vanskelig å finne tilbake til gamle høyder. En hendelse som ble mer forståelig når vi nå i ettertid har fått vite at hans tidligere gode venn var kjapp til å prøve seg da ekteskapet med Jada Pinkett Smith var i en vanskelig fase. – Vi har også fått vite at hun var uttro, men ikke om det var med Chris Rock.

Les: Har bestilt mer «Only Murders In The Building»

55-åringen har annonsert at han vil lansere en ny podcast med tittelen Class of ’88, som vil utforske banebrytende rapmusikk fra 1980-tallet.

Utvalgte artister fra den perioden inkluderer Queen Latifah, Run-DMC og hans mangeårige musikalske partner DJ Jazzy Jeff.

Som sådan er Class of ’88 et prosjekt som vil kombinere Smiths nostalgi og lidenskap for rapmusikk, og gi lytterne et unikt innblikk i en gylden æra i musikkbransjen.


Han var selv en del av den verden, da han på 1990-tallet var kjent for musikken sin under navnet The Fresh Prince.

Sammen med DJ Jazzy Jeff ga Smith ut hitlåter som «Summertime» og «Parents Just Don’t Understand».

Til tross for sin suksess innen musikk, vendte Smith seg først og fremst til skuespill og ble en av Hollywoods største stjerner.

Hendelsen på Oscar-utdelingen i 2022 etterlot imidlertid en flekk på hans offentlige image og har hatt konsekvenser for skuespillerkarrieren hans.

Les på Sporten: Har funnet et alternativ til Kylian Mbappé som ærlig talt er mye bedre

På jakt etter nye måter å få kontakt med følgerne sine og holde seg relevant, vender han tilbake til røttene sine og omfavner denne muligheten til å gjenoppdage kjærligheten til musikk.

Mens rapping bare er ett av Will Smiths mange talenter, vil hans tilbakevending til denne musikksjangeren garantert skape interesse og nysgjerrighet blant fansen og lytterne til podcasten.