Tidligere Tottenham-stjerne Jermain Defoe sjonglerer flere kjærester midt i en skilsmisse

0
1710

Jermain Defoe går igjennom en fase i livet, tydeligvis og «deler tiden sin» mellom en ny kjæreste på herskapshuset i Essex og en eks hjemme i Hertfordshire – samtidig som han er midt i skilsmisse fra Donna Tierney.

Ut ifra bildene Defoe sine kjære har i sosiale medier er den tidligere Tottenham-spilleren både en pupp og rompe-kar.
Les på Radiosporten: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

Defoe kunngjorde slutten på sitt syv måneder lange ekteskap med Donna i januar, og bare uker senere ble han koblet til influenceren Alisha LeMay, 31, «paret» debuterte på rød løper i oktober. – De to utløste forlovelsesrykter da Alisha hadde en gigantisk diamant på ringfingeren, men dager senere ble han sett kysse den 29 år gamle bryllupsplanleggeren Paige Mallabourn-Edmondson.

Nå har Jermain, 41, blitt sett sammen med begge kvinnene hjemme hos ham, og Alisha deler en snap i hjemmet sitt i Hertfordshire fem dager etter at han ble fotografert mens han kjørte Paige til Essex-boligen.

Alisha ble sagt å ha flyttet inn i hjemmet sitt i Hertfordshire i mai, mens Paige ble rapportert å ha flyttet inn i hjemmet sitt i Essex tidligere denne måneden.


Selv om Jermain ikke har uttalt seg offentlig om situasjonen, har det blitt hevdet at den tidligere fotballspilleren har en «uvanlig ordning» med de to kvinnene.

En kilde sa til drittavisen The Sun: «Jermain liker å holde seg opptatt nå han er pensjonist, men det må være slitsomt å gå fra et herskapshus til et annet å tilbringe tid med Paige og deretter Alisha. Kanskje han har det vanskelig med å velge hvilken han vil være sammen med.

«Begge må vite om hverandre og virker å være veldig forståelsesfulle overfor Jermain.»

Den 9. november ble Jermain sett på en middagsdate med Paige på en pub like ved hjemmet hans i Essex før han kjørte henne tilbake til hjemmet hans der – herskapshuset han bodde i sammen med sin ekskone Donna .

Les: Agent Rafaela Pimenta bekrefter Manchester Uniteds spissmål står klar for signering i januar

Den 14. november avslørte Alisha at hun tilbrakte tid i Jermains hjem i Hertfordshire mens hun tok en selfie i gangen hans.

Alisha – som for tiden er i Dubai – delte tirsdag et kryptisk innlegg om «løgner» og «overtenking» etter at det ble hevdet at hun og Jermain hadde gått fra hverandre. Hun delte et bilde på Instagram av et maleri som lød: «Mon opp, du er ikke død ennå. Vent, la meg overtenke dette. Jeg vil ikke si det hvis du ikke gjør det.

Det fortsatte: «Det er ikke meg, det er deg. Alle lyver. Lykke er dyrt. Filler til rikdom. Hvis du noen gang forlater meg, blir jeg med deg.