Først tok de bort Grid Girls og nå skal de bli miljøvennlige

0
1312
Ekte Grid Girls

Det har skjedd store endringer i Formel 1 sporten siden den eksentriske milliardæren Bernie Ecclestone måtte trekke seg fra sirkuset. – Endringer som ville fått han til å snu seg i graven hvis han var død. 

Først ble de kvitt «Grid Gris» fordi det ikke var i samsvar ned nye Formel 1 sine verdier og nå skal de jaggumei ble miljøvennlige også. Et Formel 1 løp skal lukte bensin og lotion mens champagnekorkene fyker mellom lettkledde damer som er konstant blide.

Les: 25 år siden Ayrton Senna ulykken som sjokkerte verden

Formel 1-sporten har annonsert en ambisiøs plan om å ha null karbonutslipp netto innen 2030. Det melder de på sin egen hjemmeside.

Hva er det neste sparkesykkelrace? 

Ved hjelp av banebrytende teknologi håper sporten å gjøre alle verdens biler mer miljøvennlige. Dagens F1-forbrenningsmotorer leverer mer kraft i forhold til hvor mye drivstoff de bruker, enn noen andre biler, hevder de i pressemeldingen.

Innen 2025 skal alle arrangementer være bærekraftige, noe som innebærer null bruk av engangsplast og resirkulering eller kompostering av all søppel. – Trolig blir et ikke et forbud mot extensions og silikon.