Sonic the Hedgehog: Vår lille blå venn har fått en ekstrem make-over

0
1558

Da den første bildene kom fra den nye og for mange entusiaster etterlengtede Sonic the Hedgehog filmen var kritikken massiv. Fans skrev at de blødde fra øynene når de så sin spillhelt.

Nå har som du kan se i traileren har vår lille blå venn fått en ekstrem make-over som inkluderer et besøk til tannlegen. – Flere enn meg ble skremt av de første Dracula-tennene vi ble servert i første runde.

Les: Neil Young vil bli amerikaner også

Det vi ser i den nye traileren for Sonic the Hedgehog-filmen er mye nærmere den kassiske Sonic fans over hele verden har vokst opp med.

I vår da kritikken var som verst svarte regissør Jeff Fowler  “Meldingen mottatt høyt og tydelig … du er ikke fornøyd med designet og du vil ha endringer. Det kommer til å skje. ”

All ære til Jeff som hørte på fansen og innrømmet feil.

Les på Sporten: Maldini: Som far, så sønn og så sønn igjen

Hengeren med hovedrollen i pinnsvinet forblir markant lik den første – minus de knallblå endringene. Med Jim Carrey som Dr. Eggman, James Marsden som Sonics bestevenn Tom, sammen med Tika Sumpter og Ben Schwartz som uttrykker Sonic.

Basert på den suksessfulle Sega-videospillfranchisen, ser live-action-eventyrkomedien Sonic og Tom forsvare planeten mot det onde geniet Dr. Robotnik for å fylde sine planlagte planer for verdensherredømme.