Fullstendig gal: Operert 250 for ganger for å se ut som Jessica Rabbit

0
2950
Pixee Fox

Svenske Martina Bartholf som har flyttet til Los Angeles og byttet navn til Pixee Fox har vært på besøk hos God Kveld Norge og vis oss alle hvor galt det kan gå.

Hun kunne fortelle om seg selv og det er ikke en hyggelig historie:

«Da jeg var yngre slet jeg med angst og depresjon. Jeg følte meg forvirret og «lost». Jeg jobbet med hester, biler og som elektriker. Jeg fant ikke min greie før jeg tok min første operasjon. Da tenkte jeg: «Wow, dette er så spennende!»

Les på Sporten: Champions League-motstander: Real definitivt sterkere uten Ronaldo

I intervjuet hun gjorde med TV2 innrømmer Pixee at hennes familie har vanskeligheter med at hun bruker massevis av penger og har lagt seg under kniven 250 ganger.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Good morning

Et innlegg delt av Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox)

 

Pixee har vært på besøk hos TV 2 tidligere som tydeligvis er glad i det absurde, i 2016 hadde hun  189.000 følgere på Instagram. Nå er hun svært nær ved å bikke en halv million.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Photo by @poetrymotionpictures #pixeefox #photoshoot #pink #girl #beauty

Et innlegg delt av Pixee Fox – The Living Cartoon (@pixeefox)

«Jeg har gjort fire brystoperasjoner for å komme opp til denne størrelsen. Jeg har også operert øynene og fjernet kjevebenene for å få et mindre ansikt.»

Til God kveld Norge forteller 28-åringen nå at hun har utført over 250 skjønnhetsinngrep, og at den totale summen hittil ligger på omlag 4,8 millioner norske kroner.

Kun i fjor la svensken seg på operasjonsbordet hele 50 ganger – og ifølge Pixee selv er hun langt ifra ferdig.

– Jeg har en del inngrep igjen som jeg vil utføre. Det er livet mitt. Det er min «passion».

– Alle prinsesser har smale midler. Så det må selvsagt jeg også ha, sier hun.

Svensken har operert vekk ribbein og går med korsett hver dag for å oppnå prinsessedrømmen. I 2015 var hun den første i verden som fjernet hele seks ribbein.

– Jeg vil se ut som en tegneseriefigur. Mange kaller meg Jessica Rabbit fordi jeg har korsett og timeglassfigur, sier hun, og fortsetter:

– Jeg ble forsøkskaninen, og nå finnes den operasjonen på menyen. Nå kan man faktisk gå å få dem fjernet. Om noen år kommer det til å bli populært, så jeg er en trendsetter, hevder hun.

28-åringen har punget ut en svimlende høy sum for sitt nye utseende, men hun erkjenner at hennes nye ytre også har kostet på andre måter.

– Familien min har hatt det vanskelig med å forstå og akseptere alt jeg gjør. Jeg elsker familien min, men det er vanskelig å ha kontakt.

Slet med angst og depresjoner, men hun påstår alt er bra nå!