Vi har ventet utrolig lenge på Captain Marvel

0
1380

Captain Marvel kommer til å bli en av de virkelig store filmene neste år, den slippes i Storbritannia 8. april 2019, men den har ikke så langt fått en dato for det norske markedet. 

Vi er så klare for en intergalaktisk heltinne, det er første gang Marvel lager en superheltfilm hvor en kvinne bærer hovedrollen alene.

I filmen følger vi Carol, som er godt kjent med kreftene sine, og som har forlatt sitt vanlige liv til fordel for troppen Starforce, med en leder som spilles av Jude Law. Captain Marvel har mange spørsmål om sin fortid, svar kan hun bare finne på jorda.

Les på F7: Nå kommer 3000 Amazon “Go” butikker, det betyr massiv butikkdød

 

Etter de første bildene begynte å komme skjønte vi alle hvor perfekt Brie Larson er som Captain Marvel. Hun sier selv om den karakteren hun spiller:

«Hun klarer ikke å være noe annet enn seg selv. Hun kan være aggressiv og har et voldsomt temperament og litt sånn «in your face». Så kan hun være litt rask til å ta avgjørelser og venter aldri på ordre, som kan være både bra og dårlig. Men dette er ikke en superheltfilm der helten er perfekt. Det som gjør karakteren spesiell er hvor menneskelig den er. Hun er morsom, men det hender hun forteller dårlige vitser. Hun kan være sta og uforsiktig og ta dårlige avgjørelser. Men hun er «bare et menneske» og har så mye hjerte og medmenneskelighet.»

Les på Sporten: Sir Alex Ferguson får en hjertevarm mottagelse av Old Trafford