Fullt av cameos i Eminems siste hit, Houdini: Snoop Dogg, Dr. Dre og mange flere kjente navn

0
274
Eminem

Marshal Mathers er tilbake med et siste brøl.

Eminem kan trekke seg fra musikken etter ‘Houdini’: Jeg vil få karrieren min til å forsvinne.

Les: Jennifer Lopez ble spurt om hun ville skille seg fra Ben Affleck på et presseevent i Mexico

Eminem er tilbake i bransjen, da hans Houdini-singel, som fungerer som teaser for hans kommende album, viser seg å være en stor suksess, delvis takket være cameos fra ikoner som Dr. Dre, Snoop Dogg og Pete Davidson.

51-åringen ga ut sitt siste album i januar 2020, men forbereder seg nå på å slå rapscenen igjen med 2024-utgivelsen av The Death of Slim Shady (Coup de Grace), – Det kan faktisk være det siste han gjør som musiker.


Så Eminem , hvis virkelige navn er Marshal Mathers, ser ut til å gå ut med et smell ved å invitere utallige stjerner fra kjendissfæren til å spille med i singelen hans Houdini, inkludert noen av hans største musikalske samarbeid i musikkvideoen.

I videoen som ble publisert 31. mai, er Dr. Dre den første som dukker opp ved å ringe Eminem mens han er i sengen i en klar referanse til 2002s Without Me, og forteller den hvite rapperen at en portal tilbake til 22 år siden har åpnet seg i byen .

Så kommer en yngre versjon av Eminem , inkludert det berømte blekede håret, nå i 2024 mens paret kjemper før de slår seg sammen for å bli en eldre versjon av ham mens tekstene løper avgårde.

Les på Sporten: Svenske Fredrik Ljungberg lærer Thierry Henry den rette uttalen for Haaland og Ødegaard

Så kommer flere cameoer tykt og raskt med opptredener fra 50 Cent, Snoop Dogg og Shane Gillis i tegneseriesekvensen til musikkvideoen, inkludert Pete Davidson som spiller rollen som sitt yngre jeg som spøker med sin egen kjørefjæring.

Hvor godt kan dette Eminem-albumet gjøre?
Selvfølgelig spekulerer vi bare på hvor godt det kommende albumet vil gjøre det siden det faktisk ikke er utgitt ennå, men basert på hans tidligere form kan Eminem være i søkelyset en stund.

Les på F7: Jose Mourinho er tilbake – men ikke akkurat der han forventet


Music to Be Murdered By utforsket temaer som sosiale problemer, personlige kamper og hans plass i rap-spillet, samtidig som han beholdt sin karakteristiske aggressive stil og komplekse ordspill. Mens Music to Be Murdered By – Side B er deluxe-utgaven, som legger til 16 nye spor til originalen. Denne utgivelsen fortsetter temaene og stilene til det originale albumet, med introspektive og sosialt bevisste tekster.

Begge presterte eksepsjonelt bra, ble kritikerroste og solgte 279 000 enheter i løpet av den første salgsuken. Totalt sett solgte det over en million eksemplarer i løpet av et år og ble det niende bestselgende albumet i 2020 i USA.