Jennifer Lopez ble spurt om hun ville skille seg fra Ben Affleck på et presseevent i Mexico

0
376
Jennifer Lopez slapper av i naturlig positur på badet (Bilde Instagram)

Litt usikker på om det er fordi Ben Affleck alltid ser litt sur ut eller om det er fordi det har vært brudd og romanser på kryss og tvers for at det alltid er rykter om at filmstjerne og latino artist Jennifer Lopez og filmstjerne og Oskar vinner Ben Affleck går fra hverandre.

Vel, det er naturlig å spørre!. I natt på et presseevent i Mexico City fikk Jennifer Lopez spørsmålet.

Les på Sporten: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth

Under en pressekonferanse for hennes nye film Atlas spurte en reporter Love Don’t Cost a Thing-sangeren om ryktene om at hennes ekteskap var i ruiner var «ekte».

Jennifer lo og smilte da reporteren stilte spørsmålet, men så grep moderatoren inn og så direkte på journalisten og sa: «Du vet bedre enn det,» med et alvorlig ansikt.

Les på F7: Hjemmelaget pasta er billig, enkelt å lage og svært godt

I følge opptak lagt ut på sosiale medier av det meksikanske TV-showet El Gordo y La Flaca, skjelte hennes medstjerne Simu Liu ut spørsmålet og sa: «Kom, ikke kom inn her med den energien, vær så snill». Moderatoren gikk deretter videre til et annet spørsmål.

Stjernene ble nylig rammet av delte spekulasjoner fordi de ikke hadde blitt fotografert sammen på flere uker, med Lopez som deltok på Met Gala og Atlas pressestopp solo, og Affleck gjorde en opptreden på Tom Bradys stek på egen hånd. – Du skal scrolle lenge på Jennifer Lopez sin Instagram profil før du ser noe av Affleck.

Det at Ben Affleck ‘leier $100 000 per måned herskapshus’ to kvartaler fra ekskona Jennifer Garner har heller ikke lagt en demper på ryktene.

Heldigvis ser det ut til å gå bra… en paparazzi snappet opp bilder av de to mens de var ute og gikk sammen ved to anledninger i løpet av helgen.

Hun nevnte kort skuespilleren/regissøren i forbifarten da hun husket å ha møtt Barbra Streisand under en opptreden på Jimmy Kimmel Live! tidligere denne uken.

«Hun ba meg på den tiden se på forlovelsesringen min, som Ben hadde gitt meg for mange år siden… (hun sa): «Så det er en stor diamant!» Jeg tenkte: ‘Ja, det er det!’» fortalte hun.

Jennifer og Ben ble først forlovet mellom 2002 og 2004. De ble forsonet i 2021 og knyttet sammen i juli 2022.