Meryl Streep innrømmer at hun har et «forestående» møte om Mamma Mia 3

0
441
MAMMA MIA! © Alamy

Mamma Mia-fans, fryd dere – det kan være en TREDJE film på gang! Etter den monumentale suksessen til den første filmen i 2008, og oppfølgeren, Here We Go Again i 2018, er det ingen overraskelse at filmene kan få et tredje kapittel.

Filmene er basert på musikalen Mamma Mia!, som i seg selv er basert på musikken til ABBA, og opprinnelig ble skapt av produsent Judy Craymer.

Les: Reese Witherspoon bekrefter «Legally Blonde» TV-serie

Etter at Judy er de hinter om at den tredje filmen «i sine tidlige stadier», før utgivelsen av det nye ITV-talentshowet Mamma Mia! I Have a Dream i fjor, Følger Meryl Streep opp med at hun har et «forestående» møte med produsent Judy om karakteren hennes Donna Sheridan.

74-åringen snakket med Deadline og sa: «Jeg vet ikke hvordan de skal gjøre det. De har en idé. Jeg har ikke hørt det ennå, men det står i dagboken min, og jeg kommer til å høre om det ganske snart.

«Selvfølgelig vil jeg gjøre det. Jeg tror folk elsker det.»

Det høres ut som Meryl ikke er den eneste rollebesetningen som er ivrig etter en tredje film. Cher, som spilte rollen som Ruby Sheridan i Here We Go Again i 2018, dukket opp på Good Morning Britain mandag 4. september 2023: «Du vet at Judy fortsetter å true en film, men så langt har jeg ikke sett noe manus. Judy er min venn så vi snakker om ting.

«Jeg vet aldri nøyaktig hva jeg skal gjøre før jeg gjør det. Jeg har en følelse av at «det som tilhører deg kommer til deg». Judy har ikke kommet til meg ennå.»

Da programleder Ed Balls spurte om hun ville si «ja» til en annen film, gispet hun raskt: «Å kanskje!»

I en tale til Deadline i fjor, avslørte skaperen Judy også at hun har kommet opp med en måte å bringe tilbake karakterer fra de to første filmene, noe som betyr at både Meryl Streep og Cher kan komme tilbake.

Judy understreket at en tredje film ennå ikke er «offisiell», og sa den gang: «Jeg vil ikke over-egge den, men jeg vet at det er en trilogi der. Det er en historie der, og jeg synes Meryl burde komme tilbake – og hvis manuset stemmer, tror jeg, hun ville gjort det fordi hun virkelig elsket å spille Donna.»

Les på Engelske klubber: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!

Tilbake i 2022 ga filmskaperen Ol Parker et spennende hint om at en tredje episode kunne skje.

Under et intervju med ScreenRant sa Ol: «Judy Craymer, den geniale produsenten bak musikalen og de to første filmene, planlegger alltid at det skal være en trilogi. Det er alt jeg kan si.

«Den første tjente enormt mye penger, og jeg tror vi tjente en god del også. Jeg vet at det er sult etter en tredje, og jeg vet at hun har en plan. Hadde det ikke vært deilig?»

Da Judy snakket til Daily Mail i 2022, sa Judy at det alltid var planlagt som en trilogi, og sa: «Jeg tror det en dag kommer en annen film, fordi det er ment å være en trilogi, skjønner du. Jeg vet at Universal vil at jeg skal gjøre det. gjør det.»

Judy fortsatte med å innrømme at historien allerede var i gang før den globale pandemien rammet: «Jeg var ment å ha holdt på med det, i hodet mitt, i løpet av disse månedene. Men så ble jeg rammet av Covid-tåke.»

Flere rollebesetningsmedlemmer har også delt at de ville være ivrige etter å komme tilbake, inkludert Pierce Brosnan som sa: «Det er kriminelt hvor gøy du har det på den filmen. Jeg tror alle ville være med… Jeg er sikker på at det er noen planer.»