Reese Witherspoon bekrefter «Legally Blonde» TV-serie

0
360
Legally Blonde © MGM Distribution Co./20th Century Fox/Alamy

Det er en av de mest populære «chick flicks» i forrige århundre, så det er ingen overraskelse at fans blir VELDIG begeistret for nyheter om en tredje Legally Blonde-film, hvor Reese Witherspoon kommer tilbake som den elskelige Elle Woods. – Det er ikke satt noen dato enda!.

Det ser ut til at en TV-serie vil komme først! – Reese bekrefter nyhetene selv!

Les: Annonserer når de vil annonsere arvtageren til Nintendo Switch

Reese tok til sosiale mediekanaler og delte et bilde av seg selv som karakteren hennes Elle Woods iført en varm rosa dress, og skrev: ‘Før hun ble den mest kjente Gemini-vegetarianeren som tok eksamen fra Harvard Law, var hun bare en vanlig 90-talls videregående skole pike. Og alle dere kommer til å bli kjent med henne neste år på @primevideo ✨ I’M SO EXCITED! 🎀💅🤩’. (sic)


Den splitter nye serien skal hete Elle og gå ’tilbake i tid’. Elle vil følge Reeses nå ikoniske karakter Elle Woods på 1990-tallet, før hendelsene som utspilte seg i de to Legally Blonde-filmene.

Selv om detaljer om handlingen holdes skjult, er det forstått at serien vil følge Elle som skolejente, før hun ble uteksaminert fra Harvard Law. Elle vil være tilgjengelig for å se på streamingplattformen Prime Video, med Reese som produsent. – TV serien vil komme iløpet av neste år.


Legally Blonde filmen kom først på kino helt tilbake i 2001, med Reese Witherspoon i hovedrollen som Elle Woods, en jente som går på Harvard Law School i et forsøk på å vinne tilbake eks-kjæresten Warner. Filmen ser Elle overvinne typiske ‘blonde stereotypier’ og fortsette å bli en enormt vellykket advokat.

Etter å ha tjent enorme 141,8 millioner dollar over hele verden på billettkontoret, ble filmens oppfølger, Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, utgitt i 2003 og ble også elsket av fansen.

De siste årene har det gått rykter om en tredje film, med Mindy Kaling fra The Mindy Project og Dan Goor fra Brooklyn Nine-Nine som har meldt seg på for å skrive manuset.

Mindy sa tidligere til TIME: «Det vanskeligste med dette prosjektet er å prøve å finne ut av det på en autentisk måte. Vi ønsker ikke å være ansvarlige for å ødelegge det som egentlig er Reese’s Avengers-franchisen.»

Les på Sporten: Real Madrid må betale ytterligere 70 millioner for floppen Eden Hazard – som til og med la opp i oktober!