Annonserer når de vil annonsere arvtageren til Nintendo Switch

0
451
Nintendo Switch

Etter år med spekulasjoner, lekkasjer og gjetting, har Nintendo endelig offisielt snakket om etterfølgeren til Switch. Utstyret vil bli presentert innen utgangen av regnskapsåret, og under Nintendo Direct i juni vil vi lære utvalget av spill for andre halvår.

I en uttalelse publisert sammen med selskapets økonomiske resultater, kunngjorde Shuntaro Furukawa, Nintendos president, blant annet at selskapet planlegger å presentere den etterlengtede etterfølgeren til Switch dette regnskapsåret, dvs. innen 31. mars 2025. Han la også til at i juni i år, under Nintendo Direct-arrangementet, vil utgivelsesplanen for titler for andre halvdel av dette året bli avslørt.

Les: Ingen «jomfru vibber» fra Madonna på Copacabana-stranda

I sine økonomiske resultater som ble offentliggjort tirsdag, bekreftet Nintendo at de solgte 15,7 millioner Switch-konsoller i det siste regnskapsåret – litt over prognosene 15,5 millioner – for totalt 141,32 millioner solgte enheter til dags dato. Selskapet forventer at konsollsalget vil falle med 14 % til 13,5 millioner i inneværende regnskapsår som avsluttes i mars 2025.

Hvis Switch når disse salgsmålene, vil den være nær å slå Nintendo DS (154 millioner) og PlayStation 2 (rundt 160 millioner) for å bli den mest solgte konsollen i historien.

Les på Sporten: Nå er det på tide å ringe Ole Gunnar Solskjær for pokker