Ingen «jomfru vibber» fra Madonna på Copacabana-stranda

0
251
Copacabana til venstre! - Madonna til høyre

Dronningen av pop har ingen planer om å gå av med pensjon, selv om det har gått rykter om at 65 åringen har gått lei. – Det vi har sett fra Madonna i sin verdensturne viser med tydelighet at ryktene tar feil. Madonna har solgt over 300 millioner plater og har levert musikk til verden i over fire tiår.

En av Madonnas kanskje mest kjente sanger, «Like a Virgin», kom ut i 1984, sammen med albumet med samme navn. – Avslutningen på Madonna sin verdensturne på den Copacabana-stranda i den brasilianske storbyen Rio de Janeiro lørdag kveld var dampende het og spektakulær hinsides det noen andre kan gjøre. Showet var så nært du kan komme en orgie uten å faktisk ha sex på scenen. Det var ingen «jomfru vibber» på stranda i natt.

Les: Ryan Reynolds og Rob McElhenneys planlegger å ta Kelce-brødrene og Taylor Swift til Wrexham

«Dette stedet er magisk»

Ifølge Deadline er pulikumstallet anslått til 1,6 millioner mennesker.

Giga-gratiskonserten markerte avslutningen på hennes «Celebration Tour». Første konsert var i London i oktober i fjor.

Den 65-årige superstjernen startet ballet med «Nothing Really Matters» fra 1998. Dette er første gang «dronningen av pop» har en retrospektiv turné, og hun framfører låter fra karrieren på mer enn fire tiår.

– Her er vi på det vakreste stedet i verden, sa Madonna og viste til utsikten mot havet, fjellene og Kristusstatuen på en av byens høyder.

Les på Sporten: NFL-legenden Tom Brady går på tidenes smell som eier av engelsk klubb