Ryan Reynolds og Rob McElhenneys planlegger å ta Kelce-brødrene og Taylor Swift til Wrexham

0
523
Ryan Reynolds

NFL-stjernene Travis og Jason Kelce, sammen med Travis sin kjæreste Taylor Swift, mottok en spennende invitasjon fra skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney til å delta på en AFC Wrexham-kamp, og ga dem med det en mulighet til å dykke inn i fotballens verden.

Invitasjonen kom under Reynolds og McElhenneys opptreden på «The Dan Patrick Show» onsdag, hvor de to mennene utvidet tilbudet til Kelce-brødrene og Swift.

Les: Jamie Spears og Britney Spears har inngått forlik

Reynolds og McElhenney, som hver har eierandeler i den walisiske klubben, er ivrige etter å dele sin lidenskap for fotball, eller som de kaller det, «den andre fotballen», med NFL-stjernene og musikkikonet.

«Jeg vet med sikkerhet at Kelce-brødrene kommer ut til en kamp, så…» svarte Reynolds og McElhenney da de ble spurt om de prøver å lokke Swift til en AFC Wrexham-kamp.

«Se, det er bakdørsplanen vår. Det er slik du lokker bidronningen.»

Et løfte om å være vertskap for Jason i Wales.

Les på Sporten: Xabi Alonso, Julian Nagelsmann og Ralf Rangnick har alle sagt nei! – Nå kommer Plan D

Dette er ikke første gang disse parene har krysset veier. Forbindelsen mellom dem begynte da Jason Kelce skapte overskrifter etter å ha diskutert walisiske folk på deres populære podcast, «New Heights».

Uttalelsene hans, som gikk viralt, førte til et tilbakespor i sosiale medier der han innrømmet feilen sin og ba om unnskyldning for sine misoppfatninger om waliserne.

Som svar på Jasons unnskyldning, sendte Rob McElhenney elskverdig en invitasjon til å vise ham rundt, og ga ham sjansen til å oppleve walisisk kultur på egenhånd.

Les på Engelske klubber: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid

«Jeg burde vise deg rundt en dag,» bemerket han.

«Jeg kjenner kanskje noen få mennesker. Se selv.»