George R.R. Martin bekrefter tre nye «Game of Thrones» prosjekter

0
739
Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane i Game of Thrones- Bilde: HBO NORDIC

Til tross for den kontroversielle siste sesongen, har ‘Game of Thrones’-universet kommet tilbake til bemerkelsesverdig suksess med ‘House of the Dragon’-serien og vil fortsette å vokse med ytterligere tre prosjekter bekreftet av George R.R. Martin, forfatteren av bøkene.

Kristofer Hivju som spilte Tormund Giantsbane i game of Thrones fortalte til NRK etter den svært kritiserte slutten på serien at de hadde jobbet med en alternativ slutt.

Les: Shakira-skulpturen «Hips don’t lie» avduket i Colombia

Likevel, det er utallige fans rundt om i verden som vil ha mer!. Serien basert på George R.R. Martins romaner, ‘A Song of Ice and Fire’, fortsetter å holde sine følgere hekta, som fortsatt er ivrige etter nye prosjekter i franchisen.


Ikke bare dette prosjektet er i gang. Det er kjent for mange at produksjonen av ‘Snow’, spinoffen til Jon Snow, allerede har begynt. Til tross for alle hendelsene som skjedde i den åttende sesongen av ‘Game of Thrones’.

Selv om George R.R. Martin denne gangen har gått et skritt videre og har bekreftet ytterligere tre prosjekter for fremtiden til franchisen. «Det er en hel verden der ute,» sa Martin til HBO. «Og vi har mange flere muligheter til å vise det hele med animasjon. Så nå har vi tre animerte prosjekter på gang.

«HBO og jeg har våre egne animerte prosjekter satt i verden av ‘Song of Ice and Fire’. Ingen av dem har fått grønt lys ennå, men jeg tror vi er i nærheten av å ta neste steg.»

Så de vil på ingen måte være utgivelser i nær fremtid. Først kommer en ventetid på utgivelsen av den andre sesongen av ‘House of the Dragon’ og premieren på ‘Snow’, sistnevnte er basert på en av de fremste karakterene i både ‘Game of Thrones’-bøker og serier.

Begge programmene er svært vellykkede og godt anmeldt, med «Game of Thrones» som tiltrekker seg en IMDb-rating på 9,2/10 fra 2,2 millioner svar, til tross for sesong åtte i gjennomsnitt 7,6, 7,9, 7,5, 5,5, 6,0 og 4,0

Mens ‘House of the Dragon’ har 8,5 stjerner av 10 på samme plattform fra 353 000 anmeldelser som fikk stor ros for rollebesetningen.

Les på Sporten: Nottingham Forest i trøbbel etter å ha shoppet med «begge henna»


Den andre sesongen av ‘House of the Dragon’ er ikke så langt unna, forventet å sendes i 2024, og i påvente av premieren på den andre sesongen vil fans av serien ha mer.

TV-programmet vil sendes, om ikke noe eksepsjonelt hindrer det, på forsommeren i år 2024, og det er også bekreftet at denne nye sesongen vil bestå av åtte episoder, to færre enn forgjengeren.

Navnet på to avdrag er kjent. Den første heter ‘A Son for a Son’ og den fjerde, ‘The Dance of Dragons’.

HBO allerede sluppet den offisielle traileren. Det er mindre enn ett år igjen før dragene begynner å fly igjen. Og selvfølgelig kan fans lese boken som serien er basert på, kalt ‘Fire and Blood’.