Gled deg, Solsidan kommer tilbake

0
2147

Det er tre år siden den femte sesongen av Solsidan var over og umiddelbart føltes et stort savn, vi trodde at vi aldri igjen ville få se de to parene Anna og Alex, og Mickan og Fredde.

Nå har det kommet en strålende nyhet som virkelig gir oss noe å glede oss til. Ikke bare får vi vite at Solsidan kommer tilbake neste år, det blir minst tre sesonger til.

Les: Agenten: «Zlatan er klar for forhandlinger»

Serien har gjort skuespillerne Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin og Malin Cederbladh meget populære i hele Norden.

Svenske TV4 og CMore har bestilt 30 nye episoder, skriver Aftonbladet. De to andre sesongene skal komme i 2021 og 2023.

I fjor kom «Solsidan»-filmen, og ifølge Felix Herngren, som både har regi på serien og spiller karakteren Alex, vil den nye sesongen utspille seg noen år etter der filmen sluttet.

Herngren sier til Dagens nyheter: «Anna og Alex er gjenforent etter skilsmissen, og Fredde har fått en halvbror etter at faren hans donerte sæd til paret Sundberg»

Les: Chelsea-stjerne dukket opp til bursdagsmiddag hos supporter!

Vi var redde for at det var slutt, spesielt før siste sesong kom Felix Herngren med noen uttalelser som ikke var spesielt lovende.  Jeg synes det er dumt å si at «Nå skal vi aldri mer gjøre dette», for hvis vi ombestemmer oss og lager enda en sesong, så må vi spise ordene våre»