Scott Wilson fra «Walking Dead» er død

0
1612

Scott Wilson var inntil «The Walking Dead» en skuespiller som du var sikker på å sett før, men ikke husker helt hvor. Skuespilleren som døde 76 år gammel i sitt hjem i Los Angeles av kreft har vært med i over 50 filmer.

Han startet sin karriere i 1967 med filmen “In the Heat of the Night. – Han har vært med i noen legendariske filmer som “In Cold Blood,” “The Great Gatsby” and “Dead Man Walking.”  Han ble nominert til Golden Globe for «Best Supporting Actor»  for rollen som Captain Billy Cupshaw i  filmen “The Ninth Configuration fra 1980.

Han har ikke vært med i de siste sesongene The Walking Dead, men i forkant av årets sesong, som er den niende har vi fått vite at Wilson er tilbake og at hovedrolleinnehaver Rick forsvinner.

Les: The Walking Dead tar farvel med hovedkarakter etter ni sesonger

Meldingen kom fra den offisielle Twitter-kontoen til «The Walking Dead»-serien der Scott Wilson spilte rollen som Hershel Greene.

«Skuespiller Scott Wilson, som spilte den kjære Hershel Greene på #TWD har gått bort. Walking Dead vil gjerne dele sin sympati til alle Scotts venner, familie og fans. Han vil bli dypt savnet»

Nyheten om Wilsons dødsfall kom kort tid etter det ble annonsert at skuespilleren ville dukke opp på TV-skjermen i den niende sesongen av «The Walking Dead». Wilson hadde allerede filmet scenene sine, melder Variety.

Les på Sporten: Mourinho om menneskejakten: «Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil»