Gode nyheter for deg som ikke får nok av John Wick

0
1524

John Wick 3 er noe av det ypperste du kan se innen koreografert og vakker vold. – Suksessen til alle filmene er stor, men aller størst er den siste. – Regissør Chad Stahelski kunne i et intervju med Entertanment Weekly fortelle at det kommer mer, og ikke bare på kino. 

Mens vi venter på det fjerde kapittelet skal komme på kino, de som har sett den tredje vet det kommer, så kunne Stahelski fortelle det kommer en TV-spinn off.

Les: Trenger vi virkelig en Matrix 4?

Lionsgate, studioet som produserer filmene, har slått seg sammen med TV-nettverket Starz for å skape The Continental, en TV-versjon av filmene. Stahelski selv, og stjernen Keanu Reeves, er om bord som produsenter.

«De har satt sammen et forfatter team som jobber med det akkurat nå, de har bestemt at det minst skal lages en sesong».  «Keanu og jeg er med på det kreative, og hatt lange samtaler med forfatterne om hva som vi føler gjør John Wick spesiell, og hva ville gjøre TV-showet unikt.»

«Nå blir det en runde frem og tilbake. Men, ja, Lionsgate har satt igang prosjektet, og at den kalles «The Continental» synes jeg er råbra.

Les på sporten: Pochettinos familiemedlem fikk Tottenhams styreleder til å sette teen i vrangstrupen

Det er en uke med spennende nyheter for fans av franchisen. I USA slår den nyeste episoden i franchisen bare Avengers: Endgame fra sitt topplåsekontorsted. Imponerende ting.

John Wick tre dro inn 57,2 millioner dollar første helg i USA, bare slått av Avengers End Game. (som har slått alle rekorder)