Trenger vi virkelig en Matrix 4?

0
890

Matrix 1 var fantastisk, Matrix 2 var helt ok og Matrix 3 var noe av det verste som jeg har sett på kino. – Nå som det snakkes om en oppfølger tenker jeg umiddelbart det ikke har gått lang nok tid siden 2003 da den siste kom ut til at jeg kan glede meg. 

Det er grenser for hvor lenge det er kult å løpe opp vegger og dukke unna kuler i sakte film. – Var skikkelig negativ inntil jeg hørte hvem som er med. – Regissør Chad Stahelski slapp en aldri så liten bombe under et intervju han hadde sammen med Keanu Reeves med Yahoo Movie News i forbindelse med John Wick 3.

Les: «Game of Thrones»-skaperne hyret for å lage «Star Wars»

Stahelski kunne fortelle at Lana Wachowski og Lilly Wachowski er ombord. – De er polsk-amerikanske filmregissører og manusforfattere som har har regissert alle sine filmer sammen. – Mest kjent er de selvsagt som skaperne av Matrix-trilogien. Etter det har det vært stille fra de to, naturlig nok etter brakfiaskoen fra den siste Matrix filmen.

I 2008 gjennomførte Lana et kjønnsskifte

«Jeg er veldig glad at Wachowskis ikke bare gjør en Matrix, men de utvider det vi alle elsket,» sa Stahelski.

«Og hvis det er noe som helst i nærheten av nivået på hva de allerede har gjort, ville det ikke ta mer enn et anrop for at jeg hopper,» Hei, vi vil at du skal være en stunt fyr «og jeg vil nok gå og bli kaste meg ut av en bil.»

Keanu Reeves, har sagt at han vil være med, men bare hvis Wachowskis skrev og regisserte.

«De må skrive det » fortalte han Yahoo. «Og så bør vi se hva historien er, men ja, det ville være rart om jeg ikke er med, så hvorfor ikke?»

«Det ville være en gave. Jeg vil ikke si nei til det. Ja.”

«Bare så lenge den er bedre enn den tredje, eh …..»

Les: Gabriel Batistuta skal blir manager i England!