Lucy Liu fikk sin stjerne

0
1115
Lucy Liu og John Wells fikk stjerner. (John Wells er produsent, skribent og regissør mest kjent for ER, Third Watch, The West Wing, Southland, Shameless, Animal Kingdom og American Woman

Jeg er overveldet av all kjærlighet og støtte fra venner, familie og fans, uttalte skuespilleren da hederen ble henne til del.

Under avdukingen på promenadegaten Hollywood Walk of Fame i Los Angeles brukte Liu anledningen til å takke skuespillerne Bruce Lee og Anna May Wong – for å ha banet vei.

Les: Liverpool anno 2019: Nyt fire minutter med rødt og grått fyrverkeri

– For hundre år siden var hun en pioner som ble møtt med rasisme, marginalisering og utestenging, sier Lucy Liu i et filmklipp, publisert av Variety.

Til stede for å gi oppmerksomhet til stjerneavdukingen var en rekke filmstjerner, som Rhea Perlman, Demi Moore, Drew Barrymore og Cameron Diaz.

De to siste kjenner vi fra samspill med Lucy Liu i «Charlies Angels» (2000), som er en av Lucy Lius største filmsuksesser.

Lucy Liu er født i New York i 1968 og begynte karrieren på teaterscenen. Så fikk hun en stor rolle i TV-serien «Ally McBeal», som fikk premiere i 1998 – og ble svært populær. To år senere kom det store gjennombruddet på den hvite duken med filmene «Shanghai Noon» og «Charlies Angeles».

Lucy Liu var å se i «Set it up» i 2018 og hun har spilt Dr Watson i TV-serien «Elementary» siden 2012.

Les på Sporten: «The Real Rush» Formel 1-legenden Niki Lauda er død