Gwyneth Paltrow feirer selvsagt bursdagen naken

0
782
Gwyneth Paltrow

Det finnes ikke noe mer biodynamisk dyrket og kjæresundt enn Gwyneth Paltrow som nok engang viser hun er i ett med naturen og i full kontroll over sin egen kropp og sin plass i kosmos.

Gwyneth Paltrow gleder oss alle med å feire sin 48-årsdag med å kaste alle klærne.

Vi innrømmer vi ikke er spesielt overrasket, men det er hyggelig nok likevel. – Vil for øvrig ikke oppfordre alle til å gjøre det samme mange 48 åringer har for lenge siden passert middagshøyden fysisk og mentalt og bør holde klær på i det offentlige rom.

Les: Antonela Roccuzzos emosjonelle farvel til Sofi Balbi

Det er ikke så lenge siden den amerikanske skuespilleren og superstjerne skapte overskrifter med å starte salg av helt spesielle duftlys. Av en eller annen har hun valgt å kalle selgeskapet som selger disse tingene for Goop.

Tror disse lysene har større appell enn tilsvarende laget av frustrerte cavadrikkende mødre her hjemme

‘I ingenting annet enn bursdagsutstyret mitt i dag’, skriver hun til bildet som hun har lagt ut på Instagram, som allerede har passert en million likes.

Under bildet flyter det av rosende ord fra hennes mange følgere, men også fra hennes kjente venner og kolleger.

Les på Sporten: United har kontaktet spilleren som skal skape den råeste trioen i Premier League

For eksempel fra ‘Friends’ skuespillerinne Courteney Cox.

«Gratulerer med dagen. For en vakker kvinne du er, og du inspirerer på mange måter»

«Gratulerer. Jeg elsker denne dempede måten å feirer den på» skriver sangeren Katy Perry.

Paltrows 16 år gamle datter, Apple, har også svart på innlegget, der hun skriver ‘MOR’

I anledning Paltrows bursdag sendte hennes ektemann, regissør Brad Falchuck, henne også en rørende hyllest på Instagram-profilen hennes.

«Denne badass er 48 i dag. Hun lager pizza fra bunnen av, hun kommer aldri for sent til cocktailer, hun ser det lett å se bra ut, og hun er aldri redd for å sette et drittsekk på plass»

Hun får venner til å føle seg som familie, og familien føles som venner. Tro meg, hun er best. Gratulerer med dagen. Jeg elsker deg ‘, skriver han blant annet.

Paltrow og Falchuck har vært gift siden 2018. Tidligere har Paltrow vært gift med sanger Chris Martin vokalist i Coldplay , som hun har barna Appel og Moses Martin med.