Har to barn med Tiger Woods nå er hun gravid med tidligere NFL-stjerne

0
1900

Elin Nordegren hadde for å si det forsiktig et stormfullt ekteskap med golfstjernen Tiger Woods, enda mer stormfullt ble skilsmissen med sexskandaler, store penger, terapi og drittslenging.

Elin har «reddet» livet sitt med å utdanne seg til terapeut, trukket seg fra rampelyset og funnet en store kjærligheten.  -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30).

«Hun er superlykkelig»

Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida. De skriver også at Elin Nordegren nylig fikk en lisens godkjent for å jobbe som psykisk rådgiver i Florida, og at hun startet sitt eget firma EN Therapy.

Les: Manchester United stjerne flykter fra dødshotell

Ifølge New York Post, forventer paret sitt første barn i oktober. Avisen sier at Cameron har en ti årig gammel sønn fra tidligere forhold, og at han fullførte sin NFL-karriere for tre år siden for å være mer sammen sin sønn – og for å unngå å bli alvorlig skadet og dermed risikere å tape enda mer.

Nå bekrefter Elin Nordegrens mor Barbro Holmberg, 67, at datteren er graviditet til Damernas.

«Hun er super glad og jeg er veldig glad for at jeg får mitt niende barnebarn, ja det er ikke fantastisk»

«Jeg tror barnet kommer i slutten av oktober, men jeg er ikke helt sikker».

Les på Helsesjefen: Fem ting du ikke skal prøve å styre med viljen

Litt bakgrunn: Møtte Woods gjennom Parnevik
Elin Nordegren møtte golfstjernen Tiger Woods i 2001, da hun jobbet som barnepike for Jesper og Mia Parnevik. Paret giftet seg i 2004, og har to barn, Sam og Charlie.

Ekteskapet ble avsluttet i 2010 etter en offentlig utroskapskandale som gjorde at Tiger Woods måtte i terapi for sexavhengighet.

Nordegren anslås å ha mottatt rundt 100 millioner dollar og for noen av pengene hun kjøpte, ifølge Forbes, et luksushotell i Florida hvor hun og barna har bodd de siste årene.

I 2018 rapporterte Wall Street Journal at Nordegren solgte huset, for å begynne å skalere ned og trekke seg fra offentligheten. I en stund nå har 39-åringen sluttet å ta modelljobber.

Les på Popidol: Lysluggen og Luis Suarez spiller snart sammen i Barcelona

Fire år etter skilsmissen fra Tiger Woods tok Elin Nordegren utdannet hun seg innen psykologi ved Rollins College utenfor Orlando. Ifølge universitetets nettside gikk hun ut som den beste studenten i klassen, og i sin avslutnings tale valgte hun å fortelle om den tøffe tiden som en enslig mor etter skilsmissen.

«Da jeg gikk inn på studentresepsjonen høsten 2005, var jeg 25 år gammel, hadde nettopp flyttet til USA, var gift og hadde ingen barn. I dag, ni år senere, er jeg en stolt amerikaner, har to vakre barn … men er ikke lenger gift. Uansett hindringer jeg møtte på den tiden, har historiene og opplevelsene hjulpet meg med å få perspektiv på ting»

Les på F7: Shell sjefen gir klimaråd: “Ikke spis jordbær om vinteren”