deLillos er ute med ny singel og begrenset vinyl

0
990
«Se på et tre» er den tredje singelen deLillos slipper så langt i år. Foto: Ken Ingwersen

«Se på et tre» er den siste låten som utgjør den doble vinylsingelen med samme navn, og som slippes i begrenset opplag på Drabant Music i dag!

– En vanskelig øvelse for de fleste er å ikke leve i fortiden eller fremtiden. Enten det dreier seg for eksempel om å angre, glede eller grue seg, så er det ofte selve øyeblikket man er i som taper oppmerksomheten. Dette er jo dumt siden det er akkurat nå, i hvert sekund, at vi lever, sier Lars Lillo-Stenberg om den nye singelen «Se på et tre».

Les: Pet Sematary-katten er død

– Å se på et vakkert tre er nok til å skape noe som er i retning av lykke, hvis man åpner opp for sansene. Hva som kommer først av lykken eller oppmerksomheten på et tre, er riktignok ikke så lett å vite.

Singelen følger P1-spillelistede «Plage» og «Bare gråte», samt «Rulle», som alle er med på den doble vinylsingelen. Den er kun trykket opp i 300 eksemplarer på sort vinyl, så her gjelder det å ikke sove i timen!

Hør «Se på et tre» her, og bestill vinylen her!

I løpet av sin snart 35 år lange karriere har deLillos sluppet 17 studioalbum, to liveplater, og en bråte med hitsingler. Dette har sørget for at de har vunnet flere Spellemann-priser, og har kunnet spille tusenvis av konserter landet rundt. Og om du trodde at dette konkluderer bandets planer for året må du tro om igjen, for i november kommer nemlig deres neste album.

Les: Konsertvettreglene – ti råd for gode opplevelser