Har vi virkelig lyst til å se Iron Man som Dolittle?

0
1148
Det er ikke spart på "stjerner" i den nye Dolittle filmen

Vi må fem år tilbake i tid for å se en film hvor Robert Downey Jr ikke har vært en del av Marvel-Universet. (The Judge fra 2014) – Han er perfekt som Tony Stark, men alt har en ende også Iron Man. 

Det er kanskje ikke et så stort sprang som man skulle tenke seg fra å spille en karakter fra en tegneserie til å spille en rolle hentet ut fra Hugh Loftings barnebøker fra 20-tallet. – Men har vi virkelig lyst til å se Iron Man som vetrinæren Doctor Dolittle som kan snakke med dyr ? – Etter å ha sett traileren som Universal har sluppet i dag kommer vi med et overrasket, men rungende Ja!

Les: Fortnite i sort etter «Endgame» – Gigantisk pr jippo

Doctor Dolittle vil bruke sin fantastiske gaven på en god sak, og legger ut i verden for å finne en kur som kan helbrede Dronning Victoria (Jessie Buckley) fra en alvorlig sykdom. Samtidig må han jobbe hardt for å holde sine uvanlige evner hemmelige…

Filmen er regissert av Stephan Gaghan, som også har bidratt på manussiden, og i tillegg til Downey Jr. og Buckley, står stjerner som Tom Holland («Spider-Man: Homecoming»), Rami Malek, Antonio Banderas, Octavia Spencer, Marion Cotillard og Kumail Nanjiani på rollelisten.

Les på Sporten: Daily Express: Har muntlig avtale med Mario Mandzukic

«Dolittle» har norgespremiere 17. januar 2020.