Hele Internett tar fullstendig av på grunn av dette Friends bildet

0
1070
Hele gjengen samlet: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry, David Schwimmer

Jennifer Aniston er 50 år gammel dobbelt fraskilt superstjerne som beviser at hun med et enkelt bilde kan få flere følgere på Instagram som enhver influencer kan drømme om. – Hun lastet opp et bilde av Friends gjengen og i løpet av bare en time fikk hun 100 000 likes og over 60 000 kommentarer. 

I skrivende stund har frøken Aniston passert 1,4 millioner følgere og sikkert når du leser dette noen hundretusener til.

Les: Har vi virkelig lyst til å se Iron Man som Dolittle?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Et innlegg delt av Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

For øyeblikket feirer hitserien ‘Friends’ 25-årsjubileum over hele verden, og jubileet har også med glede fått med seg Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), Lisa Kudrow (Phoebe) og David Schwimmer (Ross) gjenforenes for første gang på flere år.

Forrige uke sa Jennifer Aniston i et intervju på SiriusXM Radio at det var en glede at de alle var samlet til en middag.

– Schwimmer var i byen, og da hadde vi alle et hull i kalenderen, så vi møtte alle, sier hun i intervjuet og fortsetter:

– Vi dro til Courteney’s (restaurant, red.). Ingen var nakne. Det var veldig sivilisert. Men vi lo veldig mye, sier hun, og understreker at de alle savner hverandre og ‘venner’ hver dag.

I intervjuet ble hun også spurt om det er noen sjanser for at et ekte ‘Friends’-gjensyn kommer i fremtiden.

«Jeg tror virkelig … Vi vil gjerne det. Men vi har en ide om at hvis det blir laget en «omstart» av showet, så vil den ikke være i nærheten så bra som den var da. Det ville ødelegge det»

Les på Sporten: Erling Haaland er nå en av de 20 største