Her er de nye 71° nord-kjendisene

0
673
Thomas Numme, Tshawe Baqwa, Cecilia Brækhus og Silya Nymoen er blant kjendisene som skal overta stafettpinnen når den neste sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis skal spilles inn.

Den nye sesongen av 71° nord – Norges tøffeste kjendis skal sendes til høsten på discovery+ og TVNorge, men innspillingen starter allerede i disse dager. Disse ti kjendisene skal kjempe om seieren: Programleder Thomas Numme, artist Tshawe Baqwa, programleder Petter Schjerven, freestylekjører Birk Ruud, komiker Rasmus Wold, bokser Cecilia Brækhus, artist Silya Nymoen, youtuber Agnete (Agnetesh) Husebye, danser Mona Berntsen og TV-personlighet og influenser Aurora Gude.

Løpt i trapper
Cecilia Brækhus har forberedt seg til turen i karantene på grunn av et opphold i USA, så turer i skog og mark har det blitt lite av.

Les: Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død

– Jeg har vært nødt til å holde meg innendørs den siste tiden, så oppladningen til innspilling har stort sett bestått i å løpe i trapper, sier Brækhus.

Hun er spent på opplevelsen som ligger foran.

– Jeg gleder meg veldig til å være ute i norsk natur. Det blir uvant å ikke vite hva neste dag bringer, siden jeg som idrettsutøver er vant til veldig strenge rutiner. Det å tenke som et team fremfor individuelt, blir også nytt for meg, sier Brækhus.

Følger opp vårens kjempesuksess
– Vi har lagt bak oss nok en eventyrlig sesong med kjendisdeltakere som gav oss flere uforglemmelige TV-øyeblikk. Vi har stor tro på at denne gjengen skal lage minst like god TV og vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Magnus Vatn.

Vårens sesong 71° nord – Norges tøffeste kjendis ble en av de mest sette sesongene av TV-serien noensinne med et snitt på nærmere 700 000 per episode.

– 71° nord leverer utrolig godt. Programmet fortsetter å være like populært blant de lineære seerne våre, og særlig de to siste sesongene har vi sett at stadig flere seere også strømmer til på discovery+. Det er vi veldig stolte av, sier Vatn.

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen, Christer Basma, Olaf Tufte, Bjørn-Einar Romøren, Anders Jacobsen, Ole Martin Årst, Marthe Kristoffersen, Thomas Alsgaard, Jon Almaas og Henrik Elvestad.

Les på Sporten: «Ni år med lojalitet, hardt arbeid og fantastiske minner»