Juan Joya Borja mannen med verdens mest hysteriske latter er død

0
887
Juan Joya Borja

I ulike varianter har latteren til Juan Joya Borja blitt sett over 2 milliarder ganger. – Det er ikke så rart for man blir i godt humør av å se den spanske komikeren og skuespilleren.

‘El Risitas’ som gjorde det til sin livsoppgave å glede andre er død 65 år gammel. – han har vært syk lenge.

Les: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

Juan Joya Borja ble verdensberømt da han i 2007 fikk latterkrampe på et tv program. (Du ser selve programmet lenger ned) Fordi de fleste av oss ikke helt skjønner spansk, i hvert fall ikke i det tempoet Borja snakker i og med krampelatter.

Millioner av visninger i sosiale medier klatret raskt opp mot milliarden idet øyeblikket produksjonen av memes startet. – Det er mange tusen ulike varianter som betyr ulike ting.

Her forklarer han Brexit! (Vel egentlig ikke)

Klippet kommer opprinnelig fra TV-showet ‘Ratones Coloraos’, der Borja forteller en historie om at han la 20 paella-panner i sjøen for å vaske dem og dagen etter hadde mistet alle pannene bortsett fra en.

Les Sporten: Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

Historien fikk både ham og verten til å le ved bordet, og siden den gang har klippet blitt brukt til å illustrere alt fra hånlig latter over tidligere USAs president Donald Trumps ønske om å bygge en mur på Mexicos grense til Brexit.

På sosiale medier blir Juan Joya Borja og hans legendariske latter hyllet.

‘For en trist dag. RIP Juan Joya Borja, og takk for alle latterene ‘,

‘Hans arv vil være meme som sprer glede,’