«House Targaryen» får sitt eget «Game of Thrones» prequel spin-off

0
1197
Daenerys Targaryen

Game of Thrones er over med en slutt som veldig mange fans var misfornøyde med, men franchisen har fremdeles mye mer å gi. – Op vi snakker ikke om whiskey, leker eller temaparker, men diverse spin off serier. 

Tilbake til de dager da drager regjerte i Westeros

Les: «Game of Thrones whiskey» også en gigant suksess

Vi har fått høre om at HBO allerede har startet å filme en spin-off får vi nå høre om en ny. I følge Deadline arbeider HBO med pilot for en prequel-serie satt 300 år før hendelsene i Game of Thrones, – Det handler om fremveksten og fallet til «House Targaryen».

Les på Sporten: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå

Serien vil være basert på George R.R. Martins roman Fire & Blood, og skapt av både Martin og Colony-medskaperen Ryan Condal. Martin antydet til og med prosjektet på bloggen sin i mai, hvor han også avslørte at det var fem nye Game of Thrones-show “i utvikling”.

«Vi har hatt fem forskjellige Game of Thrones oppfølgere i utvikling hos HBO, og tre av dem beveger seg fremdeles fint fremover,» skrev han da.

«To andre show forblir i manusfasen, men nærmer seg noe. Hva handler de om? Jeg kan ikke si det. Men kanskje noen av dere burde plukke opp en kopi av Fire & Blood og komme med dine egne teorier.»

For å gi deg en ide om hva du kan forvente av prequel, ble det første bindet Fire & Blood utgitt i november i fjor med merkelappen: “300 Years Before a Game of Thrones, Dragons Rolled Westeros”.

Les: Legendene «The Who» tilbake med ny musikk 55 år etter debuten