Disney + kliner til med Obi-Wan, She-Hulk, Mandalorian

0
1383
Pedro Pascal

Disney har brukt de siste ukene på å fortelle om sin nye strømmetjeneste Disney + og med sterke merkevarer som Marvel, Pixar og Star Wars kan de største konkurrentene Netflix og HBO se frem til en betydelig utfordrer. -Dessuten Disney er en gigant som kan bruke mer på produksjon enn noen andre.

Det har kommet mye informasjon fra Disney på D23 Expo, som er den største Disney-fan-hendelsen i verden.

Les: «House Targaryen» får sitt eget «Game of Thrones» prequel spin-off

I tillegg har de tenkt å konkurrere på pris, Disney+ vil koste 6,99 dollar i måneden, som er nesten halvparten av det hovedkonkurrenten Netflix koster i USA; 12,99 dollar. I Norge koster Netflix’ billigste abonnement 89 kroner

Lanseringsdatoen for Disney+ i USA vil være 12. november. Deretter skal de imidlertid raskt følge opp med å lansere tjenesten i ytterligere land. Variety skriver at Vest-Europa og Asia står høyt på listen her, og vil få tilgang til strømmetjenesten i løpet av fjerde kvartal i år og begynnelsen av 2020. (Øst-Europa og Latin-Amerika skal få tilgang mot slutten av 2020).

Toppsjef i Disney Bob Iger har ovenfor sine aksjonærer fortalt at det er poengløst å gjøre dette med mindre de sikter inn på å bli den største streaming aktøren i verden. – Han peker på kraftige merkevarer og villighet til å investere som årsaken til at Disney skal klare å ta igjen det tapte fra Netflix, Amazon og HBO.

1. The Mandalorian

Dette er den store. Det er det første TV-serien fra Star Wars noensinne, med fokus på tiden mellom The Return of the Jedi og The Force Awakens.

Det er et av de dyreste tv showene som noensinne er laget, og sjefen for det hele er ingen ringere enn Jon Favreau (Iron Man, Avengers, Jungelboken +++).

Les: The Mandalorian kommer til å dra Star Wars fans til Disney +

2. She-Hulk

Vel, dette var en enorm overraskelse og vi har en god dose med skepsis, ikke mye er kjent om dette showet, men Disney har avslørt logoen og at dette vil være et TV-show basert på tegneserier med samme navn der Jennifer Walters, Bruce Baners kusine, får gammastrålte supermakter etter en blodoverføring. Ingen stjerner eller utgivelsesdato er blitt avslørt ennå.

3. WandaVision

Dette høres helt absurd og fantastisk ut. WandaVision er «The Scarlet Witch» and «Vision» stjerne i det som skal være en slags sitcom. Mens dette er satt til å være «MCU-episk» (ifølge Disney), er en av dens største innslag i Dick Van Dyke-showet! Noen Marvel-favoritter vil gjenopprette rollene sine for WandaVision, inkludert Kat Dennings og Randall Park.

Les på Sporten: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå

4. Obi-Wan Kenobi

Den største ikke-overraskelsen noensinne, men det er fremdeles strålende at det er offisielt – Ewan MacGregor vil være Obi Wan Kenobi. Filmingen er satt til 2020.

Les: Ewan McGregor tilbake til «Star Wars», forhåpentligvis med ny frisyre

5. The World According To Jeff Goldblum

En del av Disney + som ikke får mye nyheter er det faktum at du vil kunne få noen kule National Geographic-dokumentarer gjennom tjenesten. Noe av det morsomste vil være The World Ifølge Jeff Goldblum – et show der Jeff «drar tilbake gardinen på et tilsynelatende kjent objekt for å avsløre en verden med forbløffende forbindelser». Som du vil se fra traileren, vil dette være et must se.

 

6. The Falcon And The Winter Soldier

The Falcon And The Winter Soldier vil være det beste teamet siden Ant & Dec. Selv om vi ikke helt vet hvordan showet (og hvilken tidslinje) vil koble til MCU, er det flott å se to fanfavoritter få sitt eget show spin-off. Dette og Loki vil være to av de mest spennende og actionfylte showene på Disney +.

7. Star Wars: The Clone Wars

Noe av det beste Disney + gjør, er å reprise Star Wars: The Clone Wars for en siste sesong – noe den sårt trenger. Den nye sesongen fortsetter etter kanselleringen i 2013 og vil se slike som Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano og Captain Rex tilbake. Denne er satt til februar 2020.