«Hulks» ekskone snakker ut etter at fotballspilleren giftet seg med hennes niese

0
1157

Den brasilianske fotballspilleren Givanildo Vieira de Souza bedre kjent som Hulk, spiller for den kinesiske klubben Shanghai SIPG FC.

Han var mest kjent for å være en meget sterk og teknisk fotballspiller, derav navnet «Hulk», men nå er han mest kjent for å ha gifte seg med sin kones niese.

Les: Nå slipper vi mer «Keeping Up With The Kardashians»

Den nå 34 år gamle angrepsspilleren startet sin karrière i Vitória før han etter opphold i flere japanske klubber gikk videre til Porto. Han byttet til Shanghai SIPG for en asiastisk rekord på 58.6 millioner euro i 2016 og fikk en ekstrem fet lønning. Det var da «problemene» startet på hjemmebane.

Iran Angelo de Souza hans ekskone snakker nå ut, hun er forbanne over at han skilte seg fra henne og giftet seg med niesen Camila Angelo.

Hun er spesielt sint på niesen, som hun elsket som en datter!:

» Jeg forstår ikke hva som skjedde, «sa hun til Record.

» Smertene er store, og jeg tror det kan knuse hjertet mitt. «Hun var som en datter for meg.» Jeg ga alt til den jenta og ga opp noen av drømmene mine. for å hjelpe drømmene hennes til å bli oppfylt».

«Hun kjente mine svakheter, smerter og frykt.» Jeg føler at jeg har måttet gravlegge en datter i levende. «

Les på Sporten: Kastet Christian Eriksen inn i en vill byttehandel

Men andre ord, de omgåes ikke lenger sosialt, men Iran kan ihvertfall glede seg over en solid solbrillesamling.