Idrettslegende i kjempetrøbbel: Kjørte på med dop og horer

0
1165
Koser seg skikkelig

Det blir spennende å se om det har noen innvirkning på søndagens valg på ordfører i byen Gyõr, en rik og erkekonservativ by i et erkekonservativt land Ungarn at kandidat og Idrettslegende kjører på med dop og horer. -Og at han skal ha betalt for det hele med offentlige penger. 

Zsolt Borkai, vant gull i svingstang i Seoul i 1988 og har etter det bygget seg opp en betydelig formue og en sentral posisjon i det politiske livet i landet.

Les: David Beckham viser at håret ikke var magisk

Hedrer ikke akkurat de Olympiske ringene, men hva er nytt med det?

Han har vært president i Ungarns olympiske komité, og siden 2006 ordfører i byen Gyõr, en av de rikeste i Ungarn. Han håper å gjenvinne posten helgens lokalvalg for det konservative regjeringspartiet, Fidesz.

Anonym blogger som kaller seg ‘Devil’s Advocate’, avslører at Borkai imidlertid en svindler som ikke fortjener det «rene bildet» han har levd opp til. – De har fått hjelp av frilansjournalist Balazs Csekö til å dele bilder og video på Twitter.

Les på Sporten: Har fått forlenget tillit og milliarder å shoppe for

Skikkelig svingstang

Bloggeren hevder ifølge avisen Kronen Zeitung at Borkai har misbrukt offentlige midler og han har lagt ut videoer og bilder som viser Borkai ombord en yacht i Adriaterhavet våren 2018 sammen med vakre kvinner som angivelig er prostituerte.

Ifølge avisen avslører videoene at kokain også var tilstede på festen.

Videre anklages Borkai for å ha unnet seg personlig støtte med forretningsfordeler. ‘Djevelens advokat’ hevder at han er en av Borkais tidligere ansatte ved ordførerkontoret i Gyõr, og at han kan dokumentere alle påstandene sine.

Frilansjournalist Balazs Csekö skriver at Borkai-skandalen er en av de største korrupsjonsskandaler i Ungarn på 30 år.

Hva ligger bak sexbåndskandalen til Gyrs ordfører?
Det er et mysterium hvem som trekker strengene, men det kan også være politiske, forretningsmessige og private motiver bak de lekke sexbåndene til Zsolt Borkai rett før et valg.

Borkai har innrømmet at han er sett på innspillingene, skriver Kronen Zeitung, men han nekter for at han skal ha betalt med kommunens penger.

«Jeg gjorde en feil, men det er lenge siden og familien min vet om hva som skjedde. Familien støtter meg» sier den 54 år gamle ordføreren.

«Jeg har ikke finansiert denne turen med statens penger»

Ifølge Kronen Zeitung er Borkai videre anklaget for å ha gjort millioner av euro på svindel med adresse i Luxembourg.

Ungarns kommunevalg finner sted søndag.