«Jeg solgte medaljen og kjøpte kokain …»

0
715

Flavio Donizete spilte for Sao Paulo som beseiret Liverpool i klubb VM i 2005. – Etter det gikk det raskt nedover, den nå 36 år gamle tidligere fotballspilleren forteller:

«Da jeg ble kjent med kokain, mistet jeg alt»

Desember 2005 feiret folket i Sao Paulo vilt i Brasil. Klubben hadde beseiret Liverpool i finalen i klubbens verdensmesterskap, etter at Mineiro sparket inn 1-0 i første omgang. Liverpool satte ballen i mål tre mål i andre omgang, men alle ble annullert. – São Paulo ble verdensmester.

Flavio Donizete

Les: Facebook har kjøpt Giphy for 4 milliarder

Backen Flavio Donizete fikk en plass i troppen på grunn av en skade, men spilte aldri finalen. Imidlertid sørget han for å utnytte suksessen.

Donizete sier at han solgte gullmedaljen for rundt 35 000 kroner, og i dag angrer han på det han kom for å bruke pengene på.

«Da pengene kom, brente jeg nesten alt på kokain. Den første leveransen var verdt 1 700 kr, jeg brukte den på to dager. Jo mer penger jeg hadde, jo flere medisiner ville jeg ha, sier Donizete ifølge Goal.

Flavio Donizete mistet alt etter han startet med kokain

«Da jeg ble kjent med kokain, mistet jeg alt. I begynnelsen brukte jeg det moderat, men da kokain ble en viktigere del av livet mitt begynte jeg å miste alt annet. Alle pengene jeg hadde spart brukte jeg til å kjøpe «medisin». Jeg måtte ta kokain morgen, ettermiddag og kveld».

Les på Sporten: Sportsdirektør: Mauro Icardi har bestemt seg

Donizete avsluttet karrièren i Taboao da Serra, der kokain ble en måte å skjule et eskalerende alkoholmisbruk. Brasilianeren tror han var ute og drakk hele natten, for deretter å ta kokain og gikk på trening.

Vennene mine sa: «Snorta!» Da jeg snortet forsvant effekten av å drikke»

Den nå 36 år gamle Donizete har lagt rusproblemene bak seg og jobber som gartner i byen Americana.