Henry Cavill vil spille Kal-El en siste gang

0
806

Vel, dette er spennende. Ikke bare er vi innstilt på å få Justice League: The Snider Cut i 2021, med mer Superman og mindre «Super-spin offs». Henry Cavill er i samtaler om å spille karakteren en gang til.

I følge rapporter er Cavill ute etter å overraske rollen ikke i en frittstående film, men muligens som en «komo» eller som en del av en annen superhelts historie.

Les: David Lynch slipper film på YouTube

Det antas at det ikke vil komme en ny Superman-film på en stund i det minste, noe som er synd ettersom Cavill ville være perfekt i en egen film.

Men i stedet for å sørge over dette, fikk vi altså nyheten om at han kommer til å dukke opp i en ny film, det fikk oss til å tenke: hvilken film blir det?

DCs superhelt plan er som følger: Vi kommer til å ha Wonder Woman 1984 og The Suicide Squad i henholdsvis august 2020 og august 2021.

Begge disse er skutt og er i etterproduksjon, så med mindre det skyes ekstra scener eller en hemmelig komo allerede er i boks, er det lite sannsynlig at han vil være med i disse filmene.

Les på F7: Dette er Zlatan Ibrahimovic sitt milliardimperium

Etter dette har vi The Batman. -Oktober 2021, etter det tragiske forsøket på begge i samme film det er veldig usannsynlig DC gjentar dette.

Det som gjenstår er Shazam 2, Black Adam og Aquaman 2. – Alle tre er mulige kandidater, dog er Black Adam er den mest interessante ettersom superkreftene er like, Black Adam kan faktisk være en kraftigere.

Når det gjelder Shazam, igjen, er kreftene like, og de blir sett på som lik i tegneserien. Og, hvis du har sett filmen, vet du at dette er mer enn antydet til.

Når det gjelder Aquaman 2, har de allerede skjermhistorie i Justice League, så det ville være morsomt å se dem slå seg sammen igjen – selv om det kanskje vil føles litt «Justice League lite».

Les: Satser alt på å kapre Barcelona sitt største talent siden Lionel Messi

Uansett hvor Cavill dukker opp, vil det være en glede – han er fantastisk som Superman og vi er glade for at kontrakten hans kan fortsette.