«Jeg tror Ryan Reynolds og Hugh Jackman er i ferd med å redde hele Marvel-universet»

0
1152

Mye har blitt sagt om den kommende Deadpool-filmen, med X-Men-regissør Matthew Vaughn er den siste til å vurdere utsiktene. Den kommende filmen vil se et Wolverine vs. Deadpool-oppgjør. Hugh Jackman skal etter at fikk forespørselen trent mer enn en gjennomsnitlig olympier for å komme inn i kroppen som trengs for å spille Wolverine.

Da han snakket om den kommende filmen under pressen for sin siste prosjekt, Argylle, avslørte Vaughn at den kommende MCU-filmen hadde makten til å «redde hele» Marvel Cinematic Universe.

Les: Må vente enda lenger for «Stranger Things»

I en tale på BroBibles «Post Credit»-podcast sa regissøren, som ledet 2011 superheltsatsingen X-Men: First Class, at ut fra det han hadde hørt, ser ting lyst ut.

Les på Sporten: «Gode nyheter» fra Liverpool sin meget korte liste

«De få utdragene jeg vet om ‘Deadpool vs. Wolverine’ – eller ‘Wolverine vs. Deadpool’, jeg er sikker på at krangelen mellom Ryan og Hugh er utrolig»

«Det kommer til å bli støtet!! … Marvel-universet er i ferd med å få et støt av dem og det kommer til å bringe den kroppen tilbake til livet …

«Jeg tror Ryan Reynolds og Hugh Jackman er i ferd med å redde hele Marvel-universet.»

Deadpool 3 «støt» kan «redde hele Marvel Universe» hevder X-Men-regissør Matthew Vaughn

Deadpool 3 ser ut til å være den eneste store fra MCU i 2024-utgivelser, etter en rekke flopper de siste 12 månedene.


I 2023 floppet både «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» og «The Marvels» sistnevnte dro inn under 100 millioner dollar på billettkontoret – noe av en forlegenhet når det gjelder Blockbuster-utgivelser.


Det er det siste tegnet på franchise-tretthet, publikum virker å være mette på superhelter

Det følger en rekke castingrykter i fjor som kulminerte med at regissør Levy rørte enda mer i potten.

«Jeg vil si at vi er heldige med denne. Det er sikkert – er dette et svar? Mange av internettryktene er fullstendig falske, men noen av dem er det ikke,» sa Levy til SiriusXMs Jess Cagle Show, som ble oppdaget av ComicBook.

Det fulgte også spekulasjoner i juli i fjor om at Jennifer Garner så ut til å spille hovedrollen som Elektra, og gjentok en rolle hun tok på seg helt tilbake i 2005.


Hugh Jackman har også ertet sin retur til Wolverine-karakteren på sosiale medier.
«Jeg er en genuin fan av X-Men, alt jeg vil er at filmene skal være så gode som de burde være,» la Argylle-regissøren til.

Uansett vi gleder oss til mer latekskledd action. – Deadpool 3 har premiere 26 juli.

Les på Synaps: Viaplay og Telia er enige om en langsiktig avtale