John Wick 5 skjer! – henger seg på John Wick 4

0
1325

Lionsgate filmseskapet bak John Wick hadde en genial plan for lansering av den fjerde filmen i rekken. – den 21 mai 2021 skulle filmen komme ut sammen med Matrix 4 som også, som du sikkert vet har Keanu Reeves i hovedrollen.

Problemet med dene briljante ideen var at det fortsatt var filming igjen på Matrix 4 da verden stengte ned og John Wick var neste stopp på agendaen. -Noe som betød at ting måtte re-tenkes.

Les: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år

Det har Lionsgate gjort til gangs, den ekstra tiden skapt av corona har selskapet utnyttet til å lage ferdig manuset til John Wick 5. – De to filmene i kjent «Tilbake til fremtiden» skal filmes rett etter hverandre uten opphold.

Lionsgate-administrerende direktør John Feltheimer sa til sine aksjonærer om fremtidige inntekter: «Vi er også opptatt med å utarbeide manus til de neste to delene av vår John Wick-action-franchise, med John Wick 4 planlagt lanseres «Memorial Day» helgen 2022.

«Vi håper å skyte både John Wick 4 og 5 back-to-back når Keanu blir tilgjengelig tidlig neste år.»

Det er spennende nyheter, selv om det betyr at John Wick 4 i hovedsak vil bli forsinket i et år.

De tre første John Wicks har gjort det bra nok til å bygge ut det som nå er en massiv franchise. Filmene startet med at den tidligere morderen John Wick som kom tilbake for å hevne dødsfallet til sin hund.

John Wick: Chapter 4 og John Wick: Chapter 5 vil fortsette der de forrige slapp. Chad Stahelski som regisserte de andre filmene tar roret denne gangen også. Det er snakk om et TV prequel spin-off serie i Continental Hotel, samt en filmbasert på karakteren til Ballerina.

Les på Sporten: Bekreftet: Robbie van Persie tilbake som trener