De største kjendis konspirasjonsteoriene gjennom tidene

Alt Illuminati, regjeringen og våre slange overherrer vil ikke at du skal vite.

0
1253

Hvis ikke dette er spennende så vet ikke jeg, noen, spesielt de som ikke tror på utdannelse eller forskning har store vanskeligheter med å skille konspirasjonsteorier fra fakta.

Noen konspirasjonsteorier er farlige, mens andre er bare morsomme. — Du kan ta det helt med ro, Roy Orbison er ikke hemmelig agent sammen med Elvis i Kina eller fanget av aliens på Mars med utsendelse av SOS signal som bevis. I det minste begge konspirasjonsteorier stemmer ikke.

Det er en lang og fascinerende historie med konspirasjoner når det gjelder kjendiser i underholdningsindustrien. Søstre er egentlig ikke søstre, mødre er ikke mødre, popstjerner er faktisk agenter, Reggae-legender ble drept av CIA, rappere lever i hemmelighold på Cuba, og det hele styres av en eldgamell internasjonal organisasjon. – Og da har vi enda ikke nevnt Illumitate og «De fem familiene»!.

Les: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år

Hold deg fast, her kan du konspirere så mye du vil:

Steve Jobs 2.0
Teorien: I midten av 2018, nesten syv år etter at han tragisk døde av kreft i bukspyttkjertelen i en alder av 56, la noen på Reddit ut et bilde av en mann i Egypt som ligner på en prikk på Steve Jobs. «Steve Jobs gjemmer seg i Egypt etter å ha forfalsket sin død», lyder det i innlegget.

Beviset: Mens fyren har den klassiske Steve Jobs tenker og ser fornuftig ut har noen påpekt at han ikke har på seg en Apple Watch. – Nå, spør du kanskje deg selv. Hvis du var sjef for et globalt teknologifirma som er kjent for å oppfinne et veldig identifiserbare dingser, ville du da hatt nevnte klokke etter å ha svindlet din egen død og rømt til Egypt?

Les på F7: USA lyver om Tiktok, WeChat og Huawei og Norge dilter etter

Hvem tror det: Noen få tusen anonyme personer på Reddit, The Daily Mail, og alle som leir utenfor en Apple-butikk før hver nye iPhone blir utgitt.

Hun var en Sk8r Gurl
Teorien: En gang mellom 2002 og nå døde Avril Lavigne og ble erstattet av en skuespillerinne.

Beviset: Det er en rekke bilder før og etter som viser forskjellige merker på kroppen hennes og en endret form på nesen og ansiktet. Det er også fullt av ledetråder i tekstene hennes fra skuespilleren Avril som prøver å fortelle sannheten til fansen.

Les på Sporten: Verdens kuleste fotballspiller overtar Juventus

Lorde of Eternal Youth
Teorien: Ingen 20-åring har oppnådd et slik følelsesmessig intelligent nivå og har en så stor interesse for grammatikk. Det er fordi Lorde faktisk er en kvinne på 40-noe år som forfalsket alderen sin for å selge seg selv som en ungt musikalsk vidunderbarn.

Beviset: Sammen med talentet og modenheten hennes som er langt utover årene, har Lorde delt fødselsattest som ser ganske redigert ut ut av noen kontoer.

Les på Helsesjefen: Er fet ost farlig for hjertet?

Jeg ringte bare for å si at jeg kan se
Teorien: Stevie Wonder, den legendariske artisten, er egentlig ikke blind – han har bare latt som de siste seks tiårene av en eller annen grunn.

Beviset: Han deltar ofte på basketball kamper og en gang fanget han en fallende mikrofonstativ, han er interessert i fotografering og en gang tok et bilde, og han gjør andre ting som vanligvis er forbeholdt folk som kan se.

Britney Spears, George Bush agent
Teorien: Britney var på lønningslista i Det hvite hus. Hver gang Bush-administrasjonen dummet seg ut, distraherte de oss med en ny Britney-skandale.

Beviset: 6. november 2007 kunngjorde Britney Spears og Kevin Federline de gikk fra hverandre dagen før et sentralt mellomvalg.

Keanu Reeves utmerkede evige liv
Teorien: Keanu Reeves er en udødelig sjel som har levd tusenvis av år gjennom en rekke (berømte!) identiteter.

Beviset:

Dette er 55 år gamle Keanu Reeves

Er dette mord?
Teorien: CIA myrdet Bob Marley fordi han og andre Reggae-musikere jobbet for å varsle publikum om CIAs forsøk på å få ned Jamaicas statsminister Michael Manley.

Beviset: En artikkelen fra High Times som bemerker at Carl Colby, sønn av avdøde CIA-direktør William Colby, besøkte Marley i 1976. – Dette har vart lenge, senest for et par uker siden kom nok et dementi.

Beyoncé Mother Pt. 1: Ikke en søster
Teorien: Beyoncé (født 1981) er faktisk Solange Knowles (født 1986) mor. Knowles-familien dekket opp Beyoncés tidlige graviditet ved å hevde at de var søstre.

Beviset: Beyoncé ble faktisk født i 1974 fordi familien også forfalsket fødselsattesten hennes.

Beyoncé Mother Pt. 2: Ikke en mor
Teorien: Beyoncé var faktisk aldri gravid med Blue Ivy Carter. Hun og Jay Z brukte et surrogat.

Beviset: Bare se på dem!

Cuba Love
Teorien: Tupacs død var en forseggjort bløff, slik at kunstneren kunne flykte til Cuba fra sin stadig farligere kjendisstatus.

Beviset: Skytterne ble aldri funnet. Suge Knight ble aldri truffet. Pac hadde alltid en skuddsikker vest. Mannen som kremerte Tupac trakk seg fra jobben rett etterpå.

Dial M For Mistaken Oscar
Teorien: Nykommer skuespilleren Marisa Tomei vant Oscar i 1993 (for komedien My Cousin Vinny) mot fire andre vel respekterte skuespillere nominert til tyngre ruller. Da leser 74 år gammel programleder Jack Palance feil navn.

Beviset: 22. mars 1994 skrev Hollywood Reporter: «Et rykte er i ferd med å gjøre rundene på Manhattan, forverret av ikke mindre enn den tidligere svigersønnen til en fremtredende Oscar-prisvinner, for å være den samme i fjor. Marisa Tomei mottok sin Oscar-statue ved en feiltakelse, med en resulterende skandale om at den snart skulle bli utsatt, til Akademiens skam. «

Elskere, både eks og nåværende
Teorien: Taylor Swift lurte Calvin Harris og brukte Tom Hiddleston-forholdet for å dekke det opp. Taylor Swift og Tom Hiddleston filmer en musikkvideo. Taylor Swift plasserte forholdet til Tom Hiddleston for å distrahere fra Kim Kardashians kommentar om Kanyes «Berømte.»

Beviset: Posisjonen av bildet. Den tvungne naturen til «jeg (hjertet) T.S.» skjorte. Tidspunktet for forholdet og hvor raskt det beveger seg. Alle peker på alle konklusjoner samtidig.

A Moon Landing Odyssey
Teorien: Ett år etter at han filmet sci-fi-klassiker 2001: A Space Odyssey, leide den amerikanske regjeringen Stanley Kubrick til å forfalske månelandingen i 1969.

Beviset: Selv om Kubricks datter og all kjent vitenskap har bevist noe annet, hevder filmskaper Patrick T. Murray å ha en video tilståelse fra filmskaperen dager før hans død i 1999.

Katy «JonBenet» Perry
Teorien: JonBenet Ramsey ble ikke myrdet i 1996, og vokste faktisk opp til å være multi-platina superstjerne Katy Perry.

Beviset: Overlappende bilder av Katy Perry og JonBenet Ramsey. Og overlappende bilder av foreldrene til Katy Perry og foreldrene til JonBenet Ramsey.

Paul er død
Teorien: Paul McCartney ble drept i en bilulykke i 1967 og erstattet av en lookalike.

Beviset: Å spille «Revolution 9» bakover. Ulike sangtekster. Ulike albumomslag. Hundrevis av andre ledetråder funnet av fans gjennom flere tiår.

Bonus: Illuminatigateghazi
Teorien: I utgangspunktet er alle kjendiser medlemmer av Illuminati, som ifølge sitt eget nettsted «er en eliteorganisasjon av verdensledere, næringslivsledere, myndigheter, innovatører, kunstnere og andre innflytelsesrike medlemmer av denne planeten» som har til oppgave å sikre overlevelse av hvert menneske på planeten.

Beviset: Bokstavelig talt overalt.