Kan ikke vente med å bygge Baby Yoda i Lego

0
801

Etter flere utsettelser kom endelig Disney + til Norge og med det også Serien Mandalorian som er hentet fra Start Wars universet. – Ganske raskt får vi møte det vi alle omtaler som Baby Yoda. (Det er ikke han, i så fall i gjenfødt form for serien starter tre år etter filmen Return of the Jedi, og flere tiår før The Force Awakens, og følger en mandalorian som lever utenfor regimet til Republikken).

Vel- Baby Yoda er uansett den mest populære karakteren og LEGO som med stor suksess samarbeidet med Star Wars har ikke sovet i timen og lanserer i dag LEGO The Child 75318 – eller, som vi kjenner karakteren, Baby Yoda.

Les: Gwyneth Paltrow feirer selvsagt bursdagen naken

LEGO The Child bygges med hele 1073 biter, figuren er 19 cm høy, 21,5 cm bred og 13 cm dyp.

Ifølge LEGO er «autentiske detaljer om denne populære karakteren, gjenskapt i LEGO-stil, med poserbart hode, ører og munn for forskjellige uttrykk, pluss barnets favorittleke – en girskifteknott (inkludert element) – for den holder akkurat som den gjør i Star Wars: The Mandalorian.

Leken antas å være for de 10 år eldre og oppover, dette er fordi den består av mange små deler.

LEGO og Star Wars har laget leker siden 1999, men dette er den første fra Star Wars nyskapende The Mandalorian.

Denne spesielle lanseringen er en del av noe som heter Mando mandager – Disneys måte å feire utgivelsen av sesong to av The Mandalorian. Hver uke vil det være en mengde flere leker, samleobjekter, klær, bøker, tegneserier og digitalt innhold presentert for fans.

Les på Sporten: Manchester United jobber med to spissoverganger som får blodet til å bruse

Du kan fra i dag LEGO The Child i LEGO-butikken