Har Kanye West satt dusør på sin ekskone?

0
455

Som de aller fleste er rimelig kjent med så er ofte skilsmisser en trist affære og som de fleste allerede har fått med seg så har Kim Kardashian og Kanye West gått fra hverandre. Paret har hele fire barn som visst nokk Kanye West ikke for se.

Denne skilsmissen har gjort at Kanye West har skiftet navn til YE og Kim Kardashian bruker ungene til å krangle blant annet skal det ha vært en bursdagsfest for et av barna og YE ble ikke engang invitert. I tillegg er det et voldsomt styr rundt at datteren North skal være på Tiktok eller ikke. Ye sier nei, mens Kim Kardashian sier ja, sikkert for å vinne skilsmissen.

Videre har sjefens selv YE blitt anklaget for å plassert et hit på en, assa at han skal ha leid en dusørjeger for å ta henne. Noe jeg personlig ikke tror stort på, han har pengene til å få jobben gjort eller kanskje han ikke kjenner noen som fikser?

Etter å ha sett traileren til Keeping up with The Kardashians så skjønner jeg at er det noen som ikke greier å håndtere et samlivsbrudd på voksenmåte er det rotet av en familie vi møter i serien.