Karoline Lima dumper Eder Militao et par dager før termin

0
1431

Plutselig var Karoline Lima sin Instagram-profil rensket for bilder av Real Madrid midtstopper og far til deres felles datter Eder Militao og bare noen timer senere forvant også bilder av romantiske middager og båtturer fra profilen til den brasilianske fotballspilleren også.

Karoline Lima lever av å vise seg frem på sosiale medier og kan skryte av å ha 2,6 millioner følgere, Eder Militao, som lever av å være fotballspiller har på sin siden nøyaktig en million mer!.

Det er ingenting i forhold til ekskjæresten Neymar som har 176 millioner følgere!.

Les: Suarez lukket døra til den største beileren – nå viftes det med 50 millioner i årslønn

Nå starter det møysommelige arbeidet med å skaffe seg en ny fotballstjerne som kan sørge for flere fans!

Den brasilianske influenceren, som har mer enn 2,6 millioner følgere på Instagram, la ut en video i historiene hennes for å forklare bruddet hennes med Militao.

«Etter at jeg kom tilbake fra turen, så jeg etter ham og prøvde å finne ut av ting,»

«Det kom til et punkt hvor jeg så at kjærlighetsforholdet ikke kom til å fungere. Jeg bestemte meg for å avslutte det og jeg tror det var den beste avgjørelsen.

«Vi vil alltid ha ett ledd, som er Cecilia, som vil være prioritet i livene våre. Uansett hva det er, må vi ha det bra for henne. Jeg har det bra og jeg kommer til å bli bedre.»

LES: Kontraktsløse Dembélé hopper på et tilbud som betyr solide 40 prosent lønnskutt

Karoline Lima er en 26 år gammel brasiliansk modell som var i et forhold med Paris Saint-Germain-stjernen Neymar før hun begynte å date Militao i 2021.

Både Militao og Lima pleide å dele sine mest intime og romantiske øyeblikk på sosiale medier.